Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο του Τοξότη

zwdia-ερωτικο-ωροσκοπιο-2015

Έχουν ζωντανή φαντασία και τους αρέσει να καταφεύγουν στο κόσμο της –ιδιαίτερα όταν τους παίρνει μακριά από τον άχρωμο γκρίζο κόσμο του χειμώνα. Είναι μεγάλοι εξερευνητές τόσο του φυσικού όσο και του νοητικού βασιλείου και το είδος των ανθρώπων που έχουν πάντα ένα βιβλίο στο χέρι για να αποσυρθούν στον κόσμο που τους απειλεί η ανία.

 

 

Είναι οι φιλόσοφοι του ζωδιακού και χαίρονται να μπαίνουν στον κόσμο άλλων πολιτισμών μέσω των μύθων και των ιστοριών που διαβάζουν. Όταν εξερευνούν αρχαίους τόπους μπορούν σχεδόν να διαισθανθούν την παρουσία του παρελθόντος Οι περισσότεροι Τοξότες χαίρονται να διαβάζουν ιστορικά μυθιστορήματα στα οποία η φαντασία του συγγραφές δίνει σάρκα στα γυμνά οστά της πραγματικότητας δημιουργώντας ζωντανούς χαρακτήρες που ξεπηδούν από τις σελίδες και εισχωρούν κατευθείαν στο νου του αναγνώστη. Απολαμβάνουν επίσης τις περιπετειώδεις ταινίες, που όσο πιο εξωπραγματικές ή υπερβολικές είναι τόσο το καλύτερο. Για αυτούς οι φαντασιώσεις πρέπει να είναι ζωντανές και καινούριες, αλλιώς τους καταλαμβάνει ανία.

 

 

Στους Τοξότες αρέσουν οι συναρπαστικές καταστάσεις, έτσι έχουν την τάση να φαντάζονται ότι ξεφεύγουν από την καθημερινή πραγματικότητα. Ονειρεύονται χρήματα, όχι γιατί θέλουν απλώς να γίνουν πλούσιοι αλλά επειδή θα τους βοηθήσουν να απελευθερωθούν και να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

zodia-zvdia-22

 

 

Το αγαπημένο θέμα του Τοξότη για ονειροπολήσεις προέρχεται από τα ταξιδιωτικά βιβλία και πιθανόν να απολαμβάνουν το πάθος τους για μακρινούς τόπους από την άνεση της πολυθρόνας τους. Δώστε τους ένα σωρό από ταξιδιωτικά φυλλάδια και θα μεταφερθούν στον υπέροχο κόσμο της φαντασίας τους.