Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο του Υδροχόου

Έχουν φαντασία εξαιρετικά επινοητική και η ποιότητα της ζωής που ζουν με τη φαντασία τους είναι πολύ υψηλή. Από αυτό το πεδίο αντλούν έμπνευση για τη δημιουργική παραγωγή τους.

 

Βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά από την υπόλοιπη ανθρωπότητα, επομένως η αγαπημένη τους μυθιστοριογραφία είναι επιστημονική φαντασία καθώς και το είδος των ιστοριών που παίρνουν την επιστημονική πραγματικότητα, τη μεταστρέφουν λίγο και την κάνουν μια αλλόκοτη ή φρικιαστική πιθανότητα. Κάτι μέσα τους ανταποκρίνεται στη πίστη ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Η φαινομενικά συμπαγής γη υπόκειται σε σεισμούς και αλλαγές. Οι Υδροχόοι φαντάζονται εκείνο που θα μπορούσε να συμβεί αν η ισορροπία της φύσης διαταρασσόταν περισσότερο από όσο πρέπει και βλέπουν μια τρομακτική πιθανότητα καταστροφής. Αυτός είναι ο λόγος που παρακινεί πολλούς Υδροχόους να πάρουν μέρος σε αγώνες που θεωρούν δίκαιους, επειδή οραματίζονται ένα διαφορετικό και καλύτερο κόσμο και προσπαθούν να μετατρέψουν το όραμά τους σε πραγματικότητα. Για αυτούς η ιδέα ενός παγκόσμιου χωριού δεν είναι φαντασία, είναι μια πραγματικότητα που ο υπόλοιπος κόσμος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη.

 

Η φύση των περισσοτέρων φαντασιώσεών τους είναι απρόσωπη. Δεν ονειρεύονται προσωπικές δόξες ή αναγνώριση. Ωστόσο δημιουργούν φαντασιώσεις σχετικές με τις προσωπικές τους σχέσεις.

zodia-zvdia-22

 

Ο Υδροχόος πετά ψηλά με τα φτερά της φαντασίας και μπαίνει σε ένα κόσμο γεμάτο ζωντανές φαντασιώσεις που του προσφέρουν φυγή από την πραγματικότητα. Ο Υδροχόος δεν ανήκει στη γη. Πολλά άτομα γεννημένα σε αυτό το ζώδιο θα ένιωθαν πιο ευτυχισμένα αν διέσχιζαν το γαλαξία με διαστημόπλοιο ή αν ταξίδευαν στο μέλλον με μια «μηχανή του χρόνου».