Οι φαντασιώσεις στο ζώδιο του Ζυγού

zwdia-zygos

Κοινοποίηση:

Ο Ζυγός, ζώδιο των μεγάλων ονειροπόλων του ζωδιακού, έχει πλούσια και ποικιλόμορφη φανταστική ζωή. Οι Ζυγοί ξεφεύγουν από την πραγματικότητα με τις ονειροπολήσεις, όταν ο πραγματικός κόσμος γίνεται άχρωμος και ανιαρός.

 

 

Αγαπούν τα χρήματα και την πολυτέλεια και τους αρέσει να φαντάζονται τον τρόπο με τον οποίο θα ξόδευαν 10 ή 20.000 ευρώ. Τους αρέσει επίσης να διαβάζουν περιοδικά που ρίχνουν λίγο φως στη ζωή της ανώτερης κοινωνικής τάξης και, πιθανόν, να επισκέπτονται παλάτια για να τροφοδοτούν τη φαντασία τους. Οι ρομαντικές ταινίες ταιριάζουν στις ονειροπολήσεις τους, ιδιαίτερα αν η ηρωίδα βρίσκει τον πρίγκιπά της και το έργο έχει αίσιο τέλος. Τα αισθηματικά μυθιστορήματα είναι γραμμένα ειδικά για τις ονειροπολήσεις του Ζυγού.

 

 

Μια ακόμα αγαπημένη τροφή των φαντασιώσεών τους είναι το χάζεμα στις βιτρίνες από όπου παίρνουν ιδέες για την γκαρνταρόμπα τους ή το σπίτι τους. Μια άλλη φαντασίωση των Ζυγών προσεκτικά κρυμμένη από τα μάτια του κόσμου είναι αυτή που συνδέεται με τις φιλοδοξίες τους. Αποζητούν κρυφά να φτάσουν στην κορυφή και σπαταλούν πολύ χρόνο ονειροπολώντας τον τρόπο με τον οποίο θα το πετύχουν. Ο χαρακτηρισμός τους ζωδίου ως «ο τεμπέλης Ζυγός» ίσως οφείλεται στο ότι οι Ζυγοί είναι πολύ απασχολημένοι με τις ονειροπολήσεις τους για να κάνουν κάτι δημιουργικό.

zodia-zvdia-22

 

 

Ο Ζυγός είναι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια και τα άτομα που ανήκουν σε αυτό συχνά ονειρεύονται την τέλεια αγάπη. Πιστεύουν κρυφά στην ύπαρξη του γοητευτικού πρίγκιπα ή πριγκίπισσας, κάποιου που συνδυάζει την εμφάνιση, τη γοητεία και τους καλούς τρόπους ενός αστέρα του  κινηματογράφου, με μια αθάνατη αφοσίωση. Αν ο εραστής είναι πλούσιος τόσο το καλύτερο, γιατί πολλοί Ζυγοί ονειρεύονται και τον πλούτο.