Οι Κέλτικοι Ρούνοι προβλέπουν για το τέλος του 2017

εξαγωνο-αφροδιτη-ουρανος

Κοινοποίηση:

Οι Κέλτικοι Ρούνοι προβλέπουν για το τέλος του 2017

Το τέλος του έτους 2017, πλησιάζει και δίνει μια σειρά από γεγονότα, που θα ανοίξουν τις πόρτες σε πρόσωπα και καταστάσεις, που με την βαρύτητα του έκαστο, θα δρομολογήσει τα γεγονότα μέχρι το τέλος του 2017.

Πιο αναλυτικά:

Γεννημένοι τον Ιανουάριο: ΛΑΝΓΚΟΥΖ

zodia-zvdia-22

Αδιαφορήστε για όσας έχουν συμβεί στο παρελθόν, και δείτε τώρα και τις επόμενες εβδομάδες, τι μπορείτε να διορθώσετε. Αυτό είναι και μια λογική η οποία υπάρχει και μέσα στην φιλοσοφία του ανθρώπου σας, που σας έρχεται με ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Γεννημένοι τον Φεβρουάριο: ΟΘΑΛΑ

Μην αφήνετε κάτι από τα παλιά, να σας ενοχλεί το παρόν και την όποια σχέση έχετε καταφέρει να δημιουργήσετε μέχρι τώρα. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να έχετε αδιέξοδες αναταραχές και χωρίς λόγο. Κάποια καλή οικονομική είδηση, σας πλησιάζει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Γεννημένοι τον Μάρτιο: ΑΝΣΟΥΖ

Μπορεί να τρέξετε όλα τα θέματα, που αυτήν την εποχή σας απασχολούν, και θα δείτε ότι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει και ηθικά και οικονομικά. Σε κάποιους αυτό θα τους φέρει και κάποια παλιά τους αγάπη …και πάλι στο προσκήνιο.

Γεννημένοι τον Απρίλιο: ΚΕΝΑΖ

Μέσα στον καινούργιο μήνα, θα έχετε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες με τον άνθρωπο σας, να λύσετε κάποια προβλήματα, που έχουν δημιουργηθεί εντός της σχέσης σας και του περιβάλλοντος σας. Όλα τα άλλα είναι κοντά και σας πλησιάζουν.

Γεννημένοι τον Μάιο: ΝΤΑΓΚΑΖ

Κάποιες παλιές σας ιστορίες θα σας ψάξουν και θα σας προκαλέσουν ευθέως. Είναι μια εποχή και μέχρι τα μέσα στου Δεκεμβρίου, που θα σας αναγκάσει να κρατήσετε κοντά σας και μέσα στην ζωή σας …μόνο ότι εκπέμπει σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα.

zwdia-092

Γεννημένοι τον Ιούνιο: ΙΣΑ

Μην πιέζετε κανέναν, για να σας πεί, να σας αποδώσει αισθήματα και πράξεις αγάπης, αν τελικά δεν είναι έτοιμος. Εσείς κάντε τα σχέδια σας, και όσοι μπορούν να κινηθούν παράλληλα σας, θα το πράξουν οικειοθελώς. Μια θετική εξέλιξη θα έχετε στα εργασιακά σας.

Γεννημένοι τον Ιούλιο: ΡΑΙΝΤΟ

Είσαστε σε μια ευχάριστη αναστάτωση, αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς τα οικονομικά σας ζητήματα αλλά και ο άνθρωπος σας, σας συμπληρώνουν πια ιδανικά. Τύχη και εύνοια του σύμπαντος θα υπάρξει και για όσους είναι μόνοι, η αναζητούν μια καλύτερη εργασιακή κατάσταση.

Γεννημένοι τον Αύγουστο: ΗΓΟΥΑΖ

Μπορεί να έχετε έναν εκνευρισμό, αυτήν την εποχή, με τον σύντροφο σας που δείχνει να μην είναι και τόσο κοντά σας, ωστόσο, από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου, αυτή η κατάσταση θα ξεπεραστεί και οι όμορφες στιγμές θα είναι πια μόνιμες.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Γεννημένοι τον Σεπτέμβριο: ΦΕΧΟΥ

Η υπομονή και η καλοσύνη που γενικότερα δείχνετε στον άνθρωπο σας, τον έχει κάνει να σκεφτεί ότι κάτι θέλει να σας ανακοινώσει, πριν να λήξει η χρονιά, γύρω από την εξέλιξη της σχέσης σας. Σε αυτό σίγουρα θα βοηθήσει και η καλύτερη του επαγγελματική κατάσταση.

Γεννημένοι τον Οκτώβριο: ΝΟΝΤΙΖ

Όλα περνάνε και σιγά – σιγά οι δύσκολες καταστάσεις και λόγια που συντελέστηκαν, μέσα στον δεσμό σας, θα ξεχαστούν. Το σύμπαν σας δίνει νέες ευκαιρίες, για να λειτουργήσετε και οι δύο πλευρές, υπέρ του να ξεφύγετε από τους φαύλους κύκλους, και να βρείτε πια την ισορροπία σας.

taro-zodia-098

Γεννημένοι τον Νοέμβριο: ΓΙΑΡΑ

Αν είστε μέσα σε μια καινούργια σχέση, το ιδανικότερο θα ήταν, να αφήστε τον άνθρωπο αυτόν, να δείξει τον χαρακτήρα και τις αληθινές του προθέσεις, χωρίς να τον πιέζετε – καθοδηγείτε. Από την μεριά σας μην παρουσιάζετε έναν άλλο καλύτερο εαυτό.

Γεννημένοι τον Δεκέμβριο: ΧΑΓΚΑΛΑΖ

Τίποτα για εσάς, δεν είναι δεδομένο. Χρειάζεστε αποδείξεις και έργα από τον άνθρωπο σας, επί της αγάπης του. Αυτό δεν επιβάλλεται, αλλά θα δείτε ότι προσεχώς τα συναισθήματα …θα ανθίσουν και οι ρυθμοί θα ξαναέρθουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia