Ο ωροσκόπος και το ζώδιο του Ταύρου

Ο ωροσκόπος και το ζώδιο του Ταύρου

Ταύρος-Κριός ωροσκόπος 

Δυναμικός και σταθερός χαρακτήρας. Σχεδόν πάντα φτάνει στους στόχους που βάζει στη ζωή του. Ορμητικός και υπομονετικός, απόλυτος και μεγαλόψυχος, γίνεται παραδεκτός από τους άλλους. Η αντοχή του είναι ανάλογη με την ισχυρογνωμοσύνη του, και η πρακτικότητά του είναι πολύ αποτελεσματική.

 

Ταύρος-Ταύρος ωροσκόπος 

zodia-zvdia-22

Δυναμικός χαρακτήρας με πρακτικό πνεύμα. Πιστεύει πολύ στις ικανότητές του και φροντίζει για τις ανάγκες του. Χαρακτηριστική είναι η υπομονή του και το πείσμα του. Έχει την ικανότητα να φτάσει σε υψηλούς στόχους. Πρέπει να αποφεύγει τις υπερβολές στον κόσμο των αισθήσεων.

 

Ταύρος-Δίδυμοι ωροσκόπος 

Διχασμένη προσωπικότητα. Άτομο αισθησιακό και τρυφερό, αυθόρμητο και ασταθές. Χρησιμοποιώντας την ικανότητα επικοινωνίας που έχει και το μυαλό του, μπορεί να επιβληθεί στο του. Αγαπάει τα ταξίδια και την κίνηση. Πρέπει να ελέγχει περισσότερο τα ξεσπάσματα και τις αντιδράσεις του.

 zwdia - love

Ταύρος-Καρκίνος ωροσκόπος 

Άτομο συναισθηματικό και ρομαντικό, τρυφερό και πρακτικό. Συνήθως θεωρείται καλός σύντροφος και οικογενειάρχης. Τα ενδιαφέροντά του είναι καθημερινά και πρακτικά. Ξέρει τον τρόπο να δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας σε εκείνους που ζουν μαζί του.

 

Ταύρος-Λέων ωροσκόπος 

Η ζωή του χαρακτηρίζεται από μόνιμα πάθη. Οι πεποιθήσεις του δεν αλλάζουν εύκολα. Έχει ισχυρή, μαγνητική προσωπικότητα. Η θέλησή του εκπλήσσει και η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του είναι μεγάλη. Οι φιλοδοξίες του παρουσιάζονται από πολύ νωρίς και καταφέρνει να τις πραγματοποιήσει.

 

Ταύρος-Παρθένος ωροσκόπος 

Πρακτικός, λογικός και προσγειωμένος. Η ζωή του είναι πειθαρχημένη στις ανάγκες της καθημερινότητας. Εργάζεται ακούραστα και αδιάκοπα. Συνηθίζει να απομονώνεται από τους άλλους για να ασχοληθεί με κάτι που θεωρεί καθήκον του. Συνήθως απέχει από νεοτερισμούς.

zodia-098

Ταύρος-Ζυγός ωροσκόπος 

Αξιαγάπητος, ευγενικός, με ωραία χαρακτηριστικά. Αντιπαθεί τις αντιθέσεις και τις συγκρούσεις με το περιβάλλον. Είναι σταθερός στις ιδέες του και στις συνήθειές του. τον ενδιαφέρει η ειρηνική και άνετη ζωή και καταφέρνει να την έχει.

 

Ταύρος-Σκορπιός ωροσκόπος 

Άτομο με έντονη ισχυρογνωμοσύνη. Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει έναν πολύ δυνατό αλλά και περίεργο ανθρώπινο χαρακτήρα. Ζει χαρακτηριστικές εσωτερικές συγκρούσεις και διακατέχεται από έντονη δίψα για τη ζωή.

 

Ταύρος-Τοξότης ωροσκοπος 

Άτομο φιλοσοφημένο και καλοπροαίρετο. Έχει την ικανότητα να ανανεώνει τα ενδιαφέροντά του και έχει έντονες πνευματικές και μεταφυσικές ανησυχίες. Η ερωτική του ζωή παρουσιάζει ποικιλία και είναι ενδιαφέρουσα. Φιλοσοφεί τις δυσκολίες και συνήθως είναι αισιόδοξος.

 zwdia-zodia-astrologia-65

Ταύρος-Αιγόκερως ωροσκόπος 

Η υλική εξασφάλιση και η κοινωνική επιτυχία στη ζωή του είναι βασικές αξίες. Διαθέτει οργανωτικό πνεύμα και είναι άτομο φιλόδοξο. Είναι εργατικός και συντηρητικός. Αφοσιώνεται στους δικούς του, όμως πολλές φορές του λείπει η τρυφερότητα.

 

Ταύρος-Υδροχόος ωροσκοπος 

Άτομο κοινωνικό, με μεγάλη θέληση και πείσμα, που πολλές φορές όμως γίνεται επικίνδυνο για τα συμφέροντά του. Συνήθως ζει μοιραία γεγονότα στη ζωή του. Είναι κτητικός και όχι πάντα εύκολος στις σχέσεις του με τους άλλους.

 

Ταύρος-Ιχθύες ωροσκοπος 

Τρυφερός, ευαίσθητος και καλλιτεχνικός τύπος. Έχει τάσεις φυγής από την πραγματικότητα. Είναι άτομο γενναιόδωρο και διαισθητικό. Ξέρει να υπερασπίζεται τα συμφέροντά του. Γρήγορα γίνεται παραγωγικός και δεν τον πτοούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα.

 

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot