Οι ωροσκόποι του Υδροχόου

ζωδια-υδροχοος-zwdia-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Υδροχόος – Κριός
Εκκεντρικός, τολμηρός, με πρωτοποριακές ιδέες. Συνήθως μονοπωλεί το ενδιαφέρον των άλλων και δεν περνάει απαρατήρητος. Είναι κατά κανόνα αρκετά δύσκολος στις συναναστροφές του, κυρίως με άτομα από το περιβάλλον του. Υπερασπίζεται με κάθε τρόπο τις ιδέες του και μάχεται για αυτές.
Υδροχόος – Ταύρος
Συνδυασμός πολύ δύσκολος. Υπάρχει μόνιμη σύγκρουση ανάμεσα στην ύλη (Ταύρος) και το πνεύμα (Υδροχόος). Άτομο  με πολλές αντιθέσεις που, ενώ γοητεύει το περιβάλλον του, παράλληλα το ταλαιπωρεί. Εάν εξισορροπήσουν οι υλιστικές ανάγκες με τις πνευματικές ανησυχίες του, τότε το άτομο θα βρει τη σωστή πορεία στη ζωή του.

Υδροχόος – Δίδυμοι
Πρωτοπόρος, προκλητικός, ισχυρογνώμων και εξαιρετικά ευφυής. Δεν συμβιβάζεται εύκολα με ιδέες ή καταστάσεις που δεν τον αντιπροσωπεύουν. Τύπος ανθρώπου ψυχρός, γιατί η ευαισθησία του εδρεύει στο μυαλό του και όχι στην καρδιά του.
Υδροχόος – Καρκίνος
Ονειροπόλος, επιφυλακτικός, ευαίσθητος, κοινωνικός και σίγουρα αρκετά παράξενος. Γενικά, είναι καλοπροαίρετος και προσπαθεί να είναι χρήσιμος στους άλλους. Η αισθηματική του ζωή είναι προβληματική, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι του λείπουν τα αισθήματα αγάπης. Είναι άτομο που έχει να δώσει πολλά στο περιβάλλον του και την εργασία του.

Υδροχόος – Λέων
Άτομο δυναμικό και αντιφατικό, που συχνά αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στη δημιουργική διάθεση και την παρέκκλιση από τα κατεστημένα. Έχει, συχνά, υπαρξιακά προβλήματα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να γίνουν δύσκολες οι συνεργασίες του και οι όποιες συναναστροφές του.

zodia-zvdia-22

Υδροχόος – Παρθένος

Εύθικτος, νευρικός και πρακτικός. Επιθυμία του είναι να βοηθάει τους άλλους ώστε να είναι χρήσιμος στο περιβάλλον του. Θέλει να νιώθει ασφάλεια στο χώρο της εργασίας του, για αυτό και προσφέρει όσα περισσότερα μπορεί. Είναι σχολαστικός και ανασφαλής, με ευαίσθητη υγεία.

Υδροχόος – Ζυγός
Ευαίσθητος, αλτρουιστής και ευρηματικός. Συχνά επιχειρεί αλλαγές στη ζωή του και έχει μεγάλες επικοινωνιακές ικανότητες. Τολμηρός και ανεξάρτητος, διαλέγει επαγγέλματα που ικανοποιούν την τάση του για ανεξαρτησία και ελευθερία. Ευσυγκίνητος, προσπαθεί να βρει το δρόμο του.
Υδροχόος – Σκορπιός
Ασυμβίβαστος και δυσπρόβλεπτος. Είναι επαναστάτης και συγχρόνως σκληρός αγωνιστής προκειμένου να πετύχει τους στόχους του. Είναι εύστροφος και έχει την ικανότητα να διεισδύει στα πράγματα και να ερευνά σε βάθος. Γίνεται καλός ερευνητής και μπορεί να διαπρέψει στον κόσμο της επιστήμης.

Υδροχόος-Τοξότης
Φιλομαθής και υπέρμαχος της ελευθερίας, μπορεί να διαπρέψει στον πολιτικό, τεχνολογικό η διδακτικό τομέα. Έχει πολλές γνώσεις και άπειρες ιδέες, δεν είναι όμως πρακτικός όσο χρειάζεται, με αποτέλεσμα να υπάρχει δυσκολία στο να γίνουν πράξη.

Υδροχόος – Αιγόκερως
Τυπικός, συγκρατημένος και αποφασιστικός όταν πρόκειται να κάνει το καθήκον του. συχνά έχει εσωτερικές συγκρούσεις. Οι οργανωτικές ικανότητές του είναι πολύ καλές και μπορεί να διαπρέψει στην επιστήμη και την τεχνολογία. Έχει πρωτοποριακό πνεύμα.

Υδροχόος – Υδροχόος
Επαναστάτης, ιδεαλιστής, αλτρουιστής, με πολλά πνευματικά ενδιαφέροντα. Πολύ συχνά έχει την τάση να μάχεται με αυταπάρνηση για πνευματικά και κοινωνικά θέματα, με σκοπό τη βελτίωση της πορείας της ανθρωπότητας. Βέβαια, πολλές φορές, είναι δύσκολο οι ιδέες του να γίνουν πράξη. Είναι ευαίσθητος, χωρίς να το δείχνει.

Υδροχόος – Ιχθύες
Ρομαντικός και ευαίσθητος, με καλλιτεχνικές τάσεις. Συχνά παρεκκλίνει από τα καθιερωμένα και «δραπετεύει» από την πραγματικότητα. Πολλές φορές οι συνθήκες της ζωής τον κάνουν να ασφυκτιά και  η κακή συμπεριφορά των άλλων τον αποδυναμώνει. Πρέπει, λοιπόν, να καλλιεργήσει την υπομονή του και τις αντοχές του ώστε να μην αποδυναμώνεται και ατονεί.