Ωροσκόπιο Ερμής στον Καρκίνο 12-29/06

zwdia-zvdia-91-χωρισμος-zodia

Κοινοποίηση:

Ωροσκόπιο ο Ερμής στο ζώδιο του  Καρκίνου

Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 12 Ιουνίου, για να παραμείνει μέχρι τις 29 του μήνα.

Πρόκειται για μια διαμονή που θα επηρεάσει διαφορετικά τον κάθε άνθρωπο ατομικά, καθώς εξαρτάται από το πού είναι ο αγγελιαφόρος πλανήτης στον αστρολογικό σας χάρτη.

Εντοπίστε τη θέση του και στη συνέχεια συμβουλευτείτε τον οδηγό που ακολουθεί, για να οργανώσετε την πορεία σας!

zodia-zvdia-22

Οι δονήσεις της επίσκεψης του Ερμή στον Καρκίνο, θα είναι πιο αρμονικές με την ιδιοσυγκρασία όσων ανήκουν στα στοιχεία της Γης και του Νερού. Πιο συγκεκριμένα, τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) θέλουν να βλέπουν πρακτικά και εφαρμόσιμα αποτελέσματα από τις διανοητικές τους διεργασίες. Αυτό συνάδει με την τάση που θα επικρατεί, για προσήλωση στους στόχους χωρίς περισπασμούς.

Παράλληλα, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες) έχουν μια τάση για αναπόληση. Η ατμόσφαιρα επιστροφής στο παρελθόν, το συναίσθημα, η φαντασία, η έντονη διαίσθηση, είναι χαρακτηριστικά της ιδιοσυγκρασίας τους. Γι’ αυτό η ενασχόλησή τους με αυτά στην καθημερινότητα, θα έχει μια χροιά οικειότητας με την ευαισθησία του Ερμή στον Καρκίνο.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ωροσκόπιο ο Ερμής στο ζώδιο του  Καρκίνου

Οι εκπρόσωποι των στοιχείων του Αέρα και του Νερού, θα νιώθουν λιγότερο συντονισμένοι με το κλίμα που θα επικρατεί αυτή την περίοδο. Τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) προτιμούν να λειτουργούν σε πιο λογικό και εστιασμένο επίπεδο χωρίς την επήρεια του συναισθήματος, να μην επιβαρύνονται με υποκειμενικές ή προσωπικές πτυχές.

Τέλος, τα ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) δρουν πιο κάθετα και παράτολμα, με σκέψη και όραμα που στοχεύει στο απώτερο μέλλον. Συνηθίζουν να χειρίζονται τα θέματά τους απρόσκοπτα, χωρίς να τους απασχολεί η προϊστορία και χωρίς να εντάσσουν μεγάλες δόσεις συναισθήματος!

Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο στην καθημερινότητα, η παραμονή του Ερμή στον Καρκίνο; Συμβουλευτείτε τον οδηγό που ακολουθεί.

zwdia shmera

Ωροσκόπιο ο Ερμής στο ζώδιο του  Καρκίνου

Κριός

Ο Ερμής θα ρίξει φως στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για εσάς, αγαπητοί Κριοί. Ενδυναμώστε τους δεσμούς σας, φροντίστε τις ανάγκες και την ψυχολογική σας ευημερία, ασχοληθείτε με θέματα των ακινήτων σας. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να δημιουργήσετε αναμνήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, γι’ αυτό οργανώστε όμορφα δείπνα και τρυφερές συναντήσεις.

Ταύρος

Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις θα είναι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων σας με τον Ερμή στον Καρκίνο. Συζητήστε με τους δικούς σας ανθρώπους θέματα του παρελθόντος που δεν έχουν επιλυθεί, μιλήστε με φίλους και άλλα άτομα που έχετε χάσει επαφή, μελετήστε τομείς που σας ενδιαφέρουν. Θα σας ευνοήσει πολύ ένα ταξιδάκι με το ταίρι ή την οικογένειά σας, όπου θα μοιραστείτε ώρες διασκέδασης και χαλάρωσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο ο Ερμής στο ζώδιο του  Καρκίνου

Δίδυμοι

Ο τομέας των χρημάτων και των πόρων σας θα είναι στο επίκεντρο, με την παραμονή του Ερμή στον Καρκίνο. Για να βρείτε τρόπους να αποκτήσετε έσοδα με ενασχολήσεις που σας ευχαριστούν, θα σας ευνοήσει να προωθήσετε τα επικοινωνιακά σας ταλέντα για να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα. Διευθετήστε αυτή την περίοδο τις όποιες εκκρεμότητες στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Αν θέλετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, αυτή η φάση είναι υποβοηθητική για να ενισχύσετε το κίνητρό σας.

Καρκίνος

Τώρα που σας δίνεται το βήμα, έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε τις ιδέες σας και να εστιάσετε στην επίτευξη των φιλοδοξιών σας! Με τη διαμονή του Ερμή στο ζώδιό σας, θα ενισχυθεί η διαίσθηση και η δύναμή σας στην πειθώ. Είναι η ιδανική περίοδος να διευρύνετε τον κύκλο σας, να γνωστοποιήσετε τις σκέψεις σας και να προσεγγίσετε καίρια άτομα. Μην αμελήσετε να προσφέρετε ένα ιδιαίτερο δώρο στον εαυτό σας για τα γενέθλιά σας!

Λέων

Η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο ενδέχεται να βγάλει στην επιφάνεια κάποια μυστικά ή να σας κάνει πιο εσωστρεφείς. Δώστε σημασία σε θέματα υγείας και σε εγχειρήματα που σας πιέζει η διεκπεραίωσή τους. Χρειάζεστε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση, γι’ αυτό θα είναι καλό να αποτραβηχτείτε από εντάσεις. Αν σας προβληματίζουν οι συναισθηματικές σας ελλείψεις, η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να στραφείτε στην ψυχοθεραπεία.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο ο Ερμής στο ζώδιο του  Καρκίνου

Παρθένος

Η κοινωνική σας ζωή θα λάβει μεγάλη ώθηση με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο, αγαπητοί Παρθένοι! Η περίοδος ενδείκνυται για να συναντήσετε τους φίλους σας, να διευρύνετε τον κύκλο σας και να μετάσχετε πιο ενεργά στα κοινά. Έχοντας σημαντική υποστήριξη από τους δικούς σας ανθρώπους, είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας.

Ζυγός

Η παραμονή του Ερμή στον Καρκίνο, θα ενεργοποιήσει αισθητά την καριέρα σας και την δημόσια εικόνα. Είναι η ιδανική στιγμή να σκεφτείτε πώς θέλετε να σας βλέπουν οι άλλοι, πώς θα προωθήσετε την ευφυΐα σας, πώς θα αξιοποιήσετε τα δημιουργικά και διπλωματικά σας χαρίσματα. Τα λόγια σας θα έχουν πιο ουσιαστικό βάρος, γι’ αυτό φροντίστε να τα διανέμετε με σύνεση!

Σκορπιός

Η σκέψη σας θα εστιαστεί στο μέλλον, στους τρόπους που θα διασφαλίσετε την αρτιότητά του για εσάς και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Δεν αποκλείεται να κάνετε μετακινήσεις ή ταξίδια για να δείτε άτομα της οικογένειάς σας ή να μελετήσετε τομείς που κεντρίζουν τη φαντασία σας. Θα κάνετε καινούργιες γνωριμίες, που θα αποδειχθούν σημαντικές για την προώθηση των ονείρων σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο ο Ερμής στο ζώδιο του  Καρκίνου

Τοξότης

Τα χρήματα που προέρχονται από εξωγενείς πηγές θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, με το πέρασμα του Ερμή στον Καρκίνο. Αυτά μπορεί να αφορούν ένα δάνειο ή την αναζήτηση χορηγών για να στηρίξετε ένα εγχείρημά σας. Οι σχέσεις σας θα διέπονται από επικοινωνιακή ένταση αυτή την περίοδο, με τα άστρα να σας ωθούν να βγάλετε στην επιφάνεια τα «άπλυτά» σας. Θα ωφεληθείτε πολύ από αυτό και θα ενδυναμώσετε τους δεσμούς σας.

Αιγόκερως

Η ευγλωττία και η δράση που θα κυριαρχεί γύρω σας αυτή την περίοδο, θα γεμίζει τον χρόνο σας με συναντήσεις και πολλές δραστηριότητες. Οι σχέσεις σας θα βρεθούν στο επίκεντρο, με τις συζητήσεις να ανεβάζουν τη θερμοκρασία… Η περίοδος είναι ιδανική για να προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν, όπως και να κάνετε διαπραγματεύσεις για συμφέρουσες συμφωνίες!

zodia-zvdia-yy

Ωροσκόπιο ο Ερμής στο ζώδιο του  Καρκίνου

Υδροχόος

Η παραμονή του Ερμή στον Καρκίνο θα υπογραμμίσει τους τομείς της εργασίας και της υγείας σας. Αν το επαγγελματικό σας αντικείμενο σας ενδιαφέρει πραγματικά, φροντίστε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Τώρα θα καταφέρετε να βρείτε τις πιο απρόβλεπτες λύσεις, ακόμα και σε προβλήματα που χρονίζουν στη ζωή σας. Εστιάστε στην προσωπική σας ωρίμανση!

Ιχθύες

Οι ρομαντικές σας επιλογές θα αυξηθούν κατακόρυφα, όπως και η διάθεσή σας για περισσότερη διασκέδαση και χαλάρωση! Ο Ερμής στον Καρκίνο θα σας βγάλει από το καβούκι σας και θα σας ωθήσει να κοινωνικοποιηθείτε πιο πολύ. Η περίοδος είναι ιδανική για να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας και να εξερευνήσετε τη δημιουργική σας φαντασία. Κάντε τους όλους να σας ερωτευθούν!

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66