Πανσεληνος 02/03 Η στιγμή της αλήθειας

σχεσεις-συντροφος-zwdia-astrologia

Κοινοποίηση:

Πανσέληνος στην Παρθένο: Η στιγμή της αλήθειας!

Η Πανσέληνος στην Παρθένο θα συμβεί την 2η Μαρτίου. Είναι η στιγμή της αλήθειας! Στην Παρθένο αρέσει να είναι σε φόρμα και πάντα υγιής, παλεύει για την τελειότητα και για να έχει τα πάντα σε μια τάξη.

Υπάρχει κάτι στη ζωή σας που δεν λειτουργεί καλά; Κάτι που χρειάζεται μια μικρή προσαρμογή για να αποκτήσει ταχύτητα και να ξεκινήσει να δουλεύει σαν ρολόι και πάλι;

zodia-zvdia-22

Αυτή η Πανσέληνος στην Παρθένο θα φέρει αυτό το θέμα στο προσκήνιο. Προσπαθήστε να παρατηρήσετε τι θα προκύψει και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά κάποια πράγματα. Αν κάτι δεν είναι τέλειο, δεν υπάρχει λόγος να καταρρακωθείτε γι’ αυτό. Ξεκινήστε τώρα. Κάντε μικρά βήματα και βρεθείτε σε καλύτερη κατάσταση. Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω ανοίγει την πόρτα για αλλαγές που θα έχουν διάρκεια. Είναι ώρα να αποτοξινωθείτε και να φτιάξετε αυτά που δεν δουλεύουν. Η απόκτηση καλύτερων συνηθειών είναι σαν την απόκτηση δεξιοτήτων. Μπορεί να συμβεί με καθημερινή εξάσκηση. Επιλέξτε να αλλάξετε ένα πράγμα!

Πώς επηρεάζει η Πανσέληνος στην Παρθένο το προσωπικό σας ζώδιο;

Με τι έχει να κάνει αυτή η στιγμή της αλήθειας για εσάς; Διαβάστε το ζώδιό σας και τον ωροσκόπο σας για να έχετε πληρέστερη εικόνα.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζώδια Κριός

Η Πανσέληνος στην Παρθένο ρίχνει τους προβολείς στην υγεία σας. Μήπως κουράζεστε υπερβολικά και δουλεύετε χωρίς σταματημό; Ή μήπως γεμίζετε το σώμα σας με σκουπίδια; Κάτι αλλάζει απότομα τώρα και σας λέει ότι είναι ώρα για αποτοξίνωση, για καλύτερο ύπνο και για να μάθετε πώς να χαλαρώνετε. Πάρτε την γνώμη ενός επαγγελματία αν πρέπει! Μια ακόμη πιθανότητα είναι ότι ένα έργο της δουλειάς σας, πάνω στο οποίο δουλεύατε τους τελευταίους έξι μήνες, έχει κλείσει τον κύκλο του. Αυτό θα ανοίξει πόρτες προς μια προαγωγή, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιου που μιλούν εναντίον σας. Αγκαλιάστε την αλλαγή!

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος 02/03 τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Ταύρος

Αυτή η Πανσέληνος ρίχνει τους προβολείς πάνω στην αγάπη και στα παιδιά. Η Παρθένος βρίσκεται στον Οίκο της αγάπης σας και η Πανσέληνος σε αυτό το ζώδιο είναι πάντα μια πολύ σημαντική στιγμή για το ερωτικό ωροσκόπιό σας. Μήπως μια σχέση έχει φτάσει στο τέλος της πορείας της; Ή μήπως κάτι που είπε ένας φίλος έξυσε ανοιχτές πληγές; Αντιμετωπίστε το. Αν προσπαθείτε να κάνετε παιδί, ειδικά τους τελευταίους έξι μήνες, θα λύσετε ένα μεγάλο μέρος του παζλ τώρα. Ίσως να δοκιμάσετε μια διατροφή που βοηθά την γονιμότητα. Ή να πάρετε συμβουλές από έναν επαγγελματία. Ένα δημιουργικό έργο μπορεί επίσης να δει το φως της ημέρας. Ακολουθείστε την διαίσθησή σας.

taro-zodia-098

ζώδια Δίδυμοι

Είναι μια σημαντική στιγμή για εσάς, αγαπητοί Δίδυμοι. Ένα τυχαίο αρνητικό σχόλιο μπορεί να είναι το έναυσμα, μια επαγγελματική απόρριψη ή το γεγονός ότι οι άλλοι απλώς είναι απρόθυμοι να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτή η Πανσέληνος ρίχνει φως στην αίσθηση του εαυτού σας, βαθιά μέσα σας, και σας προτρέπει να αναρωτηθείτε ποιοι είστε, πού ανήκετε και ποιους εμπιστεύεστε. Αν προσπαθούσατε να αγοράσετε γη, να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε το σπίτι σας ή να κλείσετε μια συμφωνία για κάποιο ακίνητο, η πόρτα για την οικονομική χρηματοδότηση μπορεί να ανοίξει για εσάς. Δεχτείτε τη με ευγένεια.

ζώδια Καρκίνος

Η Παρθένος είναι φιλικό σας ζώδιο, αγαπητοί Καρκίνοι, και αυτή η Πανσέληνος φέρνει μια στιγμή αλήθειας πάνω στον τρόπο σκέψης σας, στους συναδέλφους σας, τους φίλους, του γείτονες και τα αδέλφια σας. Άνθρωποι, ιδέες και μέρη που συναντήσατε στο παρελθόν, τώρα αποδίδουν καρπούς ή προχωρούν παρακάτω. Υπάρχει ένα κύμα δραστηριότητας, αλλά και κάποιοι συγκεκριμένοι περιορισμοί που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Για παράδειγμα, ο αυξημένος φόρτος εργασίας μπορεί να σημαίνει λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Το θετικό; Μια πόρτα ανοίγει διάπλατα σε μια ενδεχόμενη συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή.

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο Πανσεληνος 02/03 τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098