πανσεληνος στον ταυρο: οικονομική αξία

ζωδιο-ωροσκοπιο-zwdia-πανσεληνος-ζωδια

Κοινοποίηση:

πανσεληνος στον ταυρο: οικονομική αξία

Μετά την βαριά ενέργεια του σκορπιού τις τελευταίες ημέρες, όλοι χρειαζόμαστε ένα γερό έδαφος για να πατήσουμε, την μητέρα γη. Έτσι, έρχεται η πανσεληνος στο ζωδιο του ταυρου στις 6 Νοεμβρίου. Με τόση κτητική ενέργεια και συναισθηματική πίεση για απελευθέρωση, η γλυκιά πολικότητα του αξιόπιστου ταυρου είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε για να επανέλθουμε στις αισθήσεις μας.

Στην πραγματικότητα, αυτή η υπέροχη πανσεληνος, μας φωνάζει να ελαττώσουμε ταχύτητα και να ακούσουμε. Γιατί τόση βιασύνη; Έχουμε παραμελήσει τα σώματά μας; Αποτυγχάνουμε να φροντίσουμε τις βασικές μας ανάγκες επειδή είμαστε μέσα σε ένα συναισθηματικό λούνα παρκ; Αυτή η πανσεληνος συνεργάζετε υπέροχα με τον αρη και τον πλούτωνα στο ζωδιο του αιγοκερω, και μας βοηθά να επανασυνδεθούμε με οτιδήποτε μακροπρόθεσμο και να επιστρέψουμε στο χτίσιμο. Γκρεμίσαμε αρκετές δομές και σχέσεις στη ζωή μας τους τελευταίους μήνες. Ήρθε η ώρα να το εξισορροπήσουμε με δημιουργικότητα.

Οι σπόροι που φυτέψαμε την προηγούμενη άνοιξη φτάνουν στην ανώτερή τους έκφραση και ανάπτυξη. Πλέον βλέπουμε τους καρπούς της σκληρής μας δουλειάς. Σκεφτόμαστε την αξία μας και τι είναι αυτό που κάνει την ζωή μας όμορφη. Σκεφτόμαστε τα χρήματα και πώς να βγάλουμε περισσότερα. Παθαίνουμε εμμονή με την ευχαρίστηση και την άνεσή μας. Ο ταυρος είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζωδια του ζωδιακού κύκλου, για αυτό χρησιμοποιήστε αυτή τη περίοδο για να επανέλθετε στο σώμα σας και στην τελειότητα της στιγμής.

zodia-zvdia-22

zwdia

Ο ταυρος θα μας αποκαλύψει επίσης τις συνήθειες και τις ρουτίνες μας. Ο ταυρος δεν θέλει την αλλαγή. Είναι ένα από τα πιο αξιόπιστα και πιστά ζωδια του ζωδιακού κύκλου. Αν η ενέργεια του σκορπιου κατέστρεψε πολλούς τομείς της ζωής σας, για καλύτερα ή για χειρότερα, ο ταυρος σας δίνει την υπομονή και την ικανότητα να τα χτίσετε από την αρχή. Ο ταυρος είναι έτοιμος να φτιάξει νέους κήπους. Ο ταυρος ποτέ δεν τα παρατά στην προσπάθειά του να κάνει τον κόσμο πιο όμορφο –και το ίδιο πρέπει να κάνετε και εσείς!

πανσεληνος διαβάστε επίσης

zwdia