Πως να σου κάνει προταση γαμου

γαμος-zwdia

Κοινοποίηση:

Πως να σου κάνει προταση γαμου

Μήπως έχεις παραμείνει το «κορίτσι του» για πολύ καιρό; Μήπως έχεις αρχίσει να ακούς τα γαμήλια εμβατήρια να ηχούν; Παρακάτω θα βρεις μερικές συμβουλές και κόλπα για να τον κάνεις να καταλάβει πως ήρθε η ώρα η σχέση σας να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Κριός: Δεν μπορείς να αναγκάσεις τον άντρα Κριό να κάνει κάτι, μπορείς, όμως να παίξεις με τον αυθορμητισμό του και να τον κάνεις να πιστέψει ότι ήταν δική του ιδέα. Μία γρήγορη βόλτα από ένα κοσμηματοπωλείο, καθώς έχετε βγει μαζί για ψώνια, ή ένα ρομαντικό διήμερο, μπορεί να φέρει περισσότερα αποτελέσματα από όσα μπορείς να φανταστείς.

Ταύρος: Ο άντρας Ταύρος εκτιμάει τη σιγουριά και είναι πρακτικός. Δεν σου λέω να τον τρομάξεις πολύ, αλλά μπορεί να βοηθήσει εάν του δώσεις να καταλάβει ότι ένας τρόπος για να σε κρατήσει κοντά του είναι να ανεβείτε μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας. Δεν κάνει κακό, επίσης, να τονίσεις τα φορολογικά και οικονομικά οφέλη που μπορεί να έχει ένας γάμος!

zodia-zvdia-22

Δίδυμος: Είναι δύσκολο να κρατήσεις στη γη τον ονειροπόλο Δίδυμο, γι’ αυτό μίλα του για μελλοντικά όνειρα σαν αυτά να είναι αναπόφευκτο να συμβούν και μην ξεχνάς να το κάνεις αυτό τόσο συχνά ώστε να μπορεί να το κάνει εικόνα. Το πιθανότερο είναι ότι το Διδυμάκι μας θα παρασυρθεί τόσο πολύ από τα όνειρα αυτά, που θα βιαστεί να τα κάνει πραγματικότητα.

Καρκίνος: Ένα τελεσίγραφο μπορεί να φοβίσει πολύ έναν άντρα Καρκίνο, ο οποίος είχε, έτσι κι αλλιώς αποφασίσει να σου κάνει πρόταση γάμου. Ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις έναν άντρα Καρκίνο να δεσμευτεί ακόμα περισσότερο, είναι να είσαι όσο πιο ρομαντική μπορείς και να τους εκφράζεις τη θέλησή σου να είσαι πλάι του. Χρειάζεται ενθάρρυνση.

zwdia-taro-astra

Λέων: Ένα Λιοντάρι μπορεί εύκολα να θεωρήσει δεδομένη την κοπέλα του, ενώ ταυτόχρονα περιμένει την ιδανική στιγμή για να κάνει την σούπερ-ντούπερ πρόταση γάμου. Βάλε κάποιο κοινό σας φίλο να του προτείνει να σου κάνει μία δημόσια εντυπωσιακή πρόταση, όπως για παράδειγμα ένα μήνυμα στη γιγάντια οθόνη ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου.

 

Παρθένος: Ο άντρας Παρθένος μπορεί να εγκλωβιστεί τόσο πολύ στις λεπτομέρειες του προγραμματισμού της πρότασης γάμου, ώστε να καθυστερήσει έως ότου νιώσει ότι είναι πια το πιο λογικό πράγμα. Τόνισέ του ότι με αυτόν τον τρόπο, ο ζηλιάρης Παρθένος θα μπορεί να σε έχει κατ΄ αποκλειστικότητα. Στη συνέχεια πες του πως ακριβώς θέλεις να είναι το μονόπετρο, ώστε να μειώσεις το χρόνο λήψης και αυτής της απόφασης.

Ζυγός: Ο άντρας Ζυγός είναι τόσο σίγουρος για τον εαυτό του συνέχεια, που ακούγεται αστείο να σκεφτείς ότι φοβάται την απόρριψη, όμως την φοβάται στ’ αλήθεια! Ο άντρας Ζυγός θα ανταποκριθεί θετικά σε μία συζήτηση αναφορικά με το γάμο, στην οποία θα έχετε και οι δύο συμφωνήσει με την ημερομηνία, αλλά μην περιμένεις να πάρει πρωτοβουλία από μόνος του.

zwdia-zvdia-taro-00

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Σκορπιός: Επικεντρώσου στις δικές σου ανάγκες όταν συζητάς για το μέλλον με έναν άντρα Σκορπιό, γιατί μπορεί να είναι τόσο ικανοποιημένος με το να είσαι το κορίτσι του, που δεν θέλει να αλλάξει τίποτε. Εάν το ρίξεις πάνω του, μπορεί να βάλει εμπόδια και να μουλαρώσει.

Τοξότης: Ο άντρας Τοξότης μπορεί να φοβηθεί το γάμο γιατί αισθάνεται ότι τον δεσμεύει και του αφαιρεί την ελευθερία του. Μίλα του για τις μελλοντικές περιπέτειές σας σαν ζευγάρι. Σήκωσέ τον πήχη του ψηλά, μιλώντας του για νέες εμπειρίες και καινούργια πράγματα που μπορείτε να κάνετε μαζί.

Αιγόκερος: Ο άντρας Αιγόκερος μπορεί να περιμένει τη σωστή στιγμή πριν ρίξει την πρόταση γάμου στο τραπέζι. Θέλει να είναι σίγουρος ότι είσαι απόλυτα σίγουρη για να προχωρήσετε. Όλος παραδόξως, εάν οι δικοί του τον πιέζουν ρωτώντας τον συνέχεια γιατί δεν σου έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου, μπορεί να γεμίσει ενοχές και να πιεστεί αρκετά, ώστε να το κάνει.

zodia-zvdia-75

Υδροχόος: Ο άντρας Υδροχόος μπορεί να ανησυχεί για το κατά πόσο ο γάμος θα του αλλάξει τη ζωή. Δώστου σοβαρά και υπαρκτά παραδείγματα που να δείχνουν ότι μια ουσιαστικότερη δέσμευση δεν θα τον περιορίσει σε τίποτε περισσότερο από όσο είναι σήμερα, από επιλογή. Μίλα του για περιπτώσεις μη παραδοσιακών γάμων, οι οποίοι μπορεί να του ταιριάζουν περισσότερο.

Ιχθύς: Κανόνιζε να βγαίνετε συχνά έξω με κοινούς φίλους που είναι αρραβωνιασμένοι ή παντρεμένοι. Εάν ο άντρας Ιχθύς πιστέψει ότι το κάνουν όλοι, μπορεί να γίνει πιο πρόθυμος στο να περάσει τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο, χωρίς να το θεωρήσει τρελή ιδέα.

zwdia-taro-astra