γαμος σε μικρή ηλικια

γαμος-zwdia-ζωδια

γαμος σε μικρή ηλικια

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

γαμος: Είσαι μόλις 20-25 χρονών και πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να χορέψεις τον χορό του Ησαΐα; Ωστόσο δεν ξέρεις αν αυτό είναι σωστό, και βρίσκεσαι σε μία κατάσταση ασάφειας; Φυσικά, το μόνο  που θέλεις είναι να επιλέξεις το σωστό δρόμο, για αυτήν την  τόσο σημαντική απόφαση της ζωής σου; Είσαι μπερδεμένος και οι συμβουλές των γύρω σου, ή οι προτροπές τους, αντί να διευκολύνουν τα πράγματα, τα περιπλέκουν περισσότερο;

Γνώρισες τον έρωτα της ζωής σου, και το μόνο που θέλετε είναι να είστε για πάντα μαζί… o μόνος τρόπος που μπορείς να το πετύχεις αυτό, νομίζεις πως είναι ένας γαμος, που θα τακτοποιήσει  τα πάντα, και θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

 

Πρέπει όμως, πριν πάρεις αυτή τη σημαντικότατη απόφαση στη ζωή σου, να σκεφτείς κάποια πράγματα, που στο τώρα σου, και  λόγω του έντονου συναισθήματος, δεν είσαι σε θέση να διακρίνεις καθαρά.

zodia-zvdia-22

 

Ο γάμος είναι ένα θέμα πολύπλευρο, με ιδιαίτερα μυστικά να κρύβονται σε όλες τις πτυχές της υπόστασής του, και που θα εμφανίζονται μέσα στο πέρασμα των κοινών σας χρόνων.

 

Ένας  γάμος σε τόσο νεαρή ηλικία (γύρω στα 20), είναι κάτι που εμπεριέχει πάμπολλους  κινδύνους. Η φλόγα που μπορεί να υπάρχει στην αρχή της γνωριμίας, ίσως είναι ένας ενθουσιασμός, που με το πέρας των χρόνων θα ξεθωριάσει. Με αποτέλεσμα ο χωρισμός τότε να  είναι αναπόφευκτος. Σε αυτό θα συμβάλλει και η καθημερινότητα,  καθώς είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο, και να μην υπάρξει φθορά στη σχέση.

 

zwdia

 

Κάποια στιγμή, θα έρθει και θα εγκατασταθεί ανάμεσά σας η βαρεμάρα και η έλλειψη ενδιαφέροντος.  Ενώ, αν δεν παντρευτείς από τόσο μικρή ηλικία, η δέσμευση  του γάμου, δεν θα καταπιέζει ούτε εσένα, ούτε τις ελευθερίες σου.

Αν κάποιος παντρευτεί έχοντας λίγες ή και καθόλου εμπειρίες, από την μέχρι τότε ζωή του, τότε όλα τα απωθημένα του θα εμφανιστούν μελλοντικά, και η συναισθηματική έκρηξη που ίσως επέλθει, θα είναι ικανή να διαλύσει τον γάμο.

Και πάλι καταλήγουμε, στον χωρισμό. Το άνχος για νέες εμπειρίες που θα έχει αυτός ο άνθρωπος, θα εκδηλωθεί  στο μέλλον, και τότε το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με δυσάρεστες καταστάσεις, Ενώ, αν έχεις δοκιμάσει και κάτι διαφορετικό, πριν αποφασίσεις να παντρευτείς, τότε θα είσαι σίγουρος για τις αποφάσεις σου, δεν θα έχεις ενδοιασμούς και απωθημένα σε κανένα θέμα. Θα έχεις κατασταλάξει ως προσωπικότητα και δεν θα σε βασανίζουν σκέψεις για το τι άλλο θα μπορούσες να έχεις γευτεί.

 

zwdia

 

Τέλος, μία ενδεχόμενη δέσμευση σε τόσο μικρή ηλικία, είναι πολύ πιθανό να συνοδεύεται και από την απουσία επαγγελματικής αποκατάστασης. Ένα κορίτσι 19-20 ετών, αν θέλει να παντρευτεί ένα 30χρονο, ο οποίος έχει τη δουλειά του θα πρέπει να εξαρτάται οικονομικά  από αυτόν, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη. Και σε πιθανή περίπτωση που μελλοντικά συμβεί ένας χωρισμός, η μόνη που θα έχει προβλήματα να επιλύσει θα είναι η γυναίκα, που δίχως κανένα εισόδημα θα πρέπει να επιβιώσει.

 

Για τους άντρες πάλι ισχύει κάτι σχετικό. Πως θα πάει να παντρευτεί κάποιος μη έχοντας δουλειά και  εισόδημα; Πως θα συντηρήσει την οικογένειά του; Πως θα καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες και ποιος θα πληρώνει τους λογαριασμούς; Οι γονείς σας; ΛΑΘΟΣ! Σε αυτή την περίπτωση μπαίνουν στην οικογένεια τα τρίτα άτομα, και κάνουν ‘κουμάντο’ στη ζωή τους. Και αυτό δεν το θέλει κανείς.

 

Κυνηγήστε λοιπόν τα πράγματα, διεκδικήστε, εξασφαλίστε τον εαυτό σας και καλύψτε τις ανάγκες του, και μετά παντρευτείτε με τον έρωτα της ζωής σας.

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Άλλωστε, αν είναι πραγματικός έρωτας, θα μπορέσει να περιμένει και λίγα χρόνια παραπάνω……!

 

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

 

zwdia