Πρώτο Δεκαπενθήμερο – Δεκέμβριος ΄17

wroskopos-ερωτικο-ωροσκοπιο

Κοινοποίηση:

Πρώτο Δεκαπενθήμερο – Δεκέμβριος ΄17

Το πρώτο 15μερο του Δεκεμβρίου, είναι γεμάτο από αστρολογικές αλλαγές που θα δώσουν το καρμμικό τους στίγμα, και για το πρώτο διάστημα του 2018.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Πολλά θα δουν τα μάτια σας, εσείς πάντως λίγα να πιστέψετε. Μέσα στην σχέσεις θα χρειαστεί να γίνουν επιτέλους, σοβαρές συζητήσεις, που πιθανόν και να καταλήξουν σε δεσμεύσεις. Εσείς που έχετε καταλάβει ότι απλά αναλώνεστε και χάνεστε μέσα σε τοξικές σχέσεις, έχει έρθει η ώρα, να φύγετε.
Τυχερές ημερομηνίες: 2 και 14 Δεκεμβρίου

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Δεν θα χρειαστεί…αυτήν την εποχή να πείτε πολλά, απλά να πείτε την αλήθεια σας, στο άτομο που σας ενδιαφέρει … και να απομακρυνθείτε για να το αφήστε να σκεφτεί πιο λογικά και χαλαρά. Εσείς από την δική σας την πλευρά, συνεχίστε με τους επιτυχημένους σας επαγγελματικούς σκοπούς.
Τυχερές ημερομηνίες: 5 και 15 Δεκεμβρίου

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Είσαστε έν αναμονή πολλών και διαφορετικών εξελίξεων … στα οικονομικά και στα ερωτικά σας θέματα. Με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας από τις 03/12 και μέχρι τα Χριστούγεννα, εσείς θα έχετε και κάποιες ιστορίες από το παρελθόν, ίσως έναν παλιό σας σύντροφο, να σας πλησιάζει με σκοπό την επανένωση.
Τυχερές ημερομηνίες: 8 και 11 Δεκεμβρίου

Καρκίνος: Αυτές οι πρώτες 2 εβδομάδες, του Δεκεμβρίου θα σας φωτίσουν και θα δώσουν μια πολλή καλύτερη ψυχολογία. Αυτό θα ξεκινήσει μέσα από την καλύτερη επικοινωνία που θα σας έρθει, από τον άνθρωπο σας, που έχει σκεφτεί τις παλιότερες σας προτάσεις … και θα συμφωνήσει καθολικά. Τα εργασιακά σας θα πάνε καλύτερα.
Τυχερές ημερομηνίες: 4 και 12 Δεκεμβρίου

Λέων: Μην είστε πια τόσο διστακτικοί, σε αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας και θέλετε να τα προτείνετε στον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι, επειδή σας αγαπάει, περισσότερο από αυτά που λέει και δείχνει, να σας κάνει τελικά όλα τα χατίρια. Αυτό θα συμβεί και σε όσα ζευγάρια αυτήν την εποχή, έχουν απομακρυνθεί.
Τυχερές ημερομηνίες: 4 και 9 Δεκεμβρίου

zvdia-00

Παρθένος: Έχουν λήξει οι εποχές, που εσείς τρέχατε πίσω από απατηλούς έρωτες και μεγάλα λόγια. Πια, ξέρετε τι θέλετε και πώς να το κατακτήσετε. Με τα άστρα να σας προσφέρουν ευκολίες και ευκαιρίες, εσείς θα καταφέρετε να λύσετε και κάποια προβλήματα από το παρελθόν … που θα σας ανοίξουν τις πόρτες του μέλλοντος.
Τυχερές ημερομηνίες: 6 και 10 Δεκεμβρίου

Ζυγός: Εσείς που έχετε χωρίσει … αυτό το χρονικό διάστημα καλό θα ήταν, με τον ανάδρομο Ερμή να μην τολμήσετε τίποτα έντονο και πιεστικό. Το πιο πιθανόν είναι να σας φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα… και κάπου εκεί να κλείσουν οι πόρτες. Από τις 10-12 και μετά, θα δοθούν οι καλές αφορμές, για συζητήσεις νόημα.
Τυχερές ημερομηνίες: 5 και 6 Δεκεμβρίου

Σκορπιός: Εσείς με το πλανητικό σύστημα, να απομακρύνετε από τον οίκο σας, θα καταφέρετε να έχετε μια πιο καθαρή ματιά και θέση σε όλα αυτά που σας συμβαίνουν, στην ερωτική σας και την επαγγελματική σας καθημερινότητα. Αυτό είναι και κάτι που θα σας δώσει και την θετική του συνέχεια και στο νέο έτος.
Τυχερές ημερομηνίες: 6 και 14 Δεκεμβρίου

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Εσείς θα πρέπει να είστε και οι τελευταίοι, που διαμαρτύρεστε για αυτά που συμβαίνουν αυτήν την εποχή … μέσα στην σχέση σας. Έχετε κάνει και εσείς τα λάθη σας. Στο τώρα, και για όσο ο Ήλιος θα είναι επάνω σας, μπορείτε να βρείτε τις σωστές ισορροπίες με τον άνθρωπο σας, και να εξελιχθείτε από κοινού.
Τυχερές ημερομηνίες: 2 και 11 Δεκεμβρίου

Αιγόκερως: Είναι πολλές οι πιθανότητες κάτω από τον ανάδρομο Ερμή να σας επισκεφτεί ή να σας ψάξει πιο έντονα, κάποιος παλιός σας έρωτας, από το παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν και να το είχατε ευχηθεί κάποια στιγμή, έτσι ώστε να μιλήσετε για πράματα … που στο τότε σας είχαν πονέσει ή αδικήσει.
Τυχερές ημερομηνίες: 7 και 10 Δεκεμβρίου

Υδροχόος: Αυτές τις ημέρες, θα υπάρξουν αρκετές… και θετικότατες αλλαγές στην καθημερινότητα σας, που τους περισσότερους θα τους οδηγήσουν, και σε κάποια μόνιμη δέσμευση…οικονομικά και αισθηματικά. Τύχη θα έχουν και οι χωρισμένοι σύντροφοι – σύζυγοι, που θα κάνουν και οι δύο βήματα, για επανασύνδεση.
Τυχερές ημερομηνίες: 4 και 9 Δεκεμβρίου

Ιχθείς: Δεν χρειάζεται συνέχεια να σκαλίζετε το παρελθόν σας. Δεν έχει κανένα νόημα. Αν κάποιος ήθελε και μπορούσε να είναι κοντά σας, θα το είχε προσπαθήσει τόσο καιρό. Ωστόσο, μέσα στον καινούργιο μήνα… θα έχετε και πολλές νέες γνωριμίες, που θα αντισταθμίσουν την ερωτική σας μοναξιά.
Τυχερές ημερομηνίες: 1 και 08 Δεκεμβρίου

Διαβαστε το Γρηγορο Ωροσκοπιο 2018  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098