Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 06/07 Παρασκευή

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Μάλλον έχετε μπλεχτεί με όλες αυτές τις διπλωματικές κινήσεις, που κάνει ο πρώην σας. Δεν έχετε ακόμη και ξεκάθαρα καταλάβει τι ζητάει από εσάς.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Ταύρος

Έχετε κλειστεί στον εαυτό σας, και δεν θέλετε αυτήν τουλάχιστον την εποχή να κάνετε κάτι περισσότερο γύρω από αισθηματικές σχέσεις !
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-22

Προβλέψεις Δίδυμοι

Έχετε πάρει όλα τα μαθήματα σας, γύρω από τις συντροφικές καταστάσεις, που πλέον σας κρατούν σε ασφαλείς αποστάσεις από λάθος άτομα.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Σε γενικές γραμμές, είναι μια καλή εποχή για τα αισθηματικά σας, που όμως θα πρέπει με τον άνθρωπο σας, να κάνετε κάποιες αλλαγές πριν να φύγετε για διακοπές.
Ερωτική έλξη: 8/10

taro-tarw

Προβλεψεις Λέων

Επιμένετε και θέλετε για τους δικούς σας λόγους, να ρίξετε τους τίτλους σε μια σχέση, που σας έχει ταλαιπωρήσει πολλά χρόνια. Βρείτε τον σωστό τρόπο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Αν θα κάνετε λίγο υπομονή, θα καταφέρετε να γυρίσετε τον τροχό της ζωή σας, μέσα από την οικονομική άνοδο που σας περιμένει στο 3ο δεκαήμερο του Ιουλίου.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Κάποιες φορές έχετε δηλώσει στον άνθρωπο σας, ότι αν ξανακάνει το ίδιο λάθος, θα φύγετε. Το έχει επαναλάβει…και πάλι εκεί παραμένετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia-768

Προβλεψεις Σκορπιός

Θα πρέπει αυτό το καλό διάστημα, να κάνετε κάποιες πιο αναλυτικές συζητήσεις, με το άτομο που αγαπάτε, και να βρείτε το κοινό σας πάλι μονοπάτι.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Τοξότης

Μην ασχολείστε ακόμη με τον πρώην σας, και όλα αυτά που προσπαθεί να κάνει, μέσα από τους κοινούς σας κύκλους, για να σας τραβήξει έμμεσα την προσοχή.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Όλα μετά τις 10/07 θα πάνε πολύ καλύτερα για εσάς και τις απαιτήσεις σας. Σίγουρα και ο άνθρωπος σας, θα γίνει πολύ πιο εξωστρεφείς προς εσάς.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-88

Προβλεψεις Υδροχόος

Δεν έχετε και πολλά να πείτε πια στον άνθρωπο σας, τα ξέρει σίγουρα όλα. Αυτό που θέλετε εσείς πια είναι να βρείτε τι φταίει και είστε τόσο ξένοι μεταξύ σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Ιχθείς

Όλες οι ερωτοφιλίες και οι κρυφοί έρωτες θα βγουν στην επιφάνεια μέσα στο 2ο δεκαήμερο του Ιουλίου. Προσοχή για το πώς θα το διαχειριστείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66