Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 07/07 Σαββάτο

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Οι δομές μέσα στο μυαλό σας, δεν είναι και τόσο εύκολο τελικά να αλλάξουν, λόγω κάποιου νέου έρωτα. Δεν το θέλετε κιόλας κάτι τέτοιο.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Ταύρος

Όλα έχουν τροποποιηθεί, μέσα στην ζωή σας, αυτούς τους τελευταίους μήνες, και μάλλον δεν θέλετε κάτι άλλο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε το Καλοκαίρι.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-22

Προβλέψεις Δίδυμοι

Ανήκετε στα ευνοημένα και τυχερά ζώδια των ημερών, που θα έχουν οικονομική δυναμική για να φέρουν και πάλι την ερωτική τους ζωή, σε μια ισορροπία.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Όσο ασχολείστε με το παρελθόν, τόσο και το παρελθόν θα ασχολείται και αυτό μαζί σας. Από την νέα εβδομάδα, να περιμένετε και κάποιες επικοινωνίες.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-543

Προβλέψεις Λέων

Ότι και να έχετε ζητήσει από το ταίρι σας, αυτό έχει γίνει άμεσα. Θα σας έρθουν άμεσα και οι δικές του απαιτήσεις, που ίσως και να σας μπλοκάρουν λίγο.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Παρθένος

Υπάρχει και η καλή πλευρά, της μοναξιάς της συναισθηματικής μοναξιάς. Σίγουρα μπορείτε να απολαύσετε το Καλοκαίρι και χωρίς σκοτούρες.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Δεν μπορείτε να ανεχτείτε τις παράλογες πια συμπεριφορές από όπου και αν τελικά προέρχονται. Κάντε μέσα σε αυτές τις ημέρες τα ξεκαθαρίσματα σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-zodia-76

Προβλεψεις Σκορπιός

Κάποιες φορές το ένστικτο σας, λέει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να λυθεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Τοξότης

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα, στην ζωή του συντρόφου σας, που δείχνουν ότι δεν δέχονται αυτήν την σχέση, και που μάλλον την μάχονται κιόλας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Αν θέλετε να πείτε κάτι σοβαρό και έντιμο στον άνθρωπο σας, το ιδανικό θα ήταν, να το πείτε τώρα που τα πράματα μεταξύ σας χαρακτηρίζονται μέτρια.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-88

Προβλεψεις Υδροχόος

Δεν θέλετε ακόμη να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στον πρώην σας, που ακόμη σας αγαπάει και έχει μετανιώσει για όλα τα λάθη που έχει κάνει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Ιχθείς

Ένα ερωτικό χαμόγελο, υπάρχει από τη μεριά κάποιου στενού σας φίλου, που κάτι θέλει να χτίσει μαζί σας, ίσως και πιο βαθύ, από ότι τυχόν να νομίζετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66