Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 11/07 Τετάρτη

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Μέσα στο επόμενο Σαβ.Κο, θα έχετε ειδήσεις – συναντήσεις αλλά και πολλές εκπλήξεις από τον πρώην σας, που σας θέλει οπωσδήποτε πίσω.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Ταύρος

Η καρδιά σας, έχει ανοίξει και πάλι, και το μόνο που θέλετε είναι να βρείτε έναν νέο σύντροφο… που θα σας κάνει να αισθανθείτε ασφαλείς και ποθητοί.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-22

Προβλεψεις Δίδυμοι

Δεν έχετε πραγματικά το δικαίωμα, να καθυστερείτε κάποιον από αυτά που θέλει στην ζωή του, με το να του τάζετε παραμύθια και υπερβολές.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Όλα όσα έχουν γίνει εντός και εκτός της ερωτικής σας ζωής, σας έχουν δώσει ένα καλό μάθημα, όπου κάθε επόμενη φορά θα το θυμάστε σίγουρα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-543

Προβλεψεις Λέων

Οι γνωστοί σας, έχουν πραγματικά πολλές απορίες για τον νέο – παρόντα σύντροφο σας. Μην εμβαθύνετε και πολύ, πείτε μόνο τα βασικά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Δεν έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει μέσα στην καρδιά σας, αν θέλετε άμεσα να ερωτευτείτε ή όχι. Κάντε πρώτα τις διακοπές σας και μετά το ξανα-βλέπετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Υπάρχουν κάποια πλάνα μέσα στο κεφάλι του αγαπημένου σας, που αφορούν δεσμεύσεις – οικογένεια και παιδιά, που θέλει να τα συζητήσεις μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia - love

Προβλεψεις Σκορπιός

Μάλλον το άτομο που έχετε μέσα στην αισθηματική σας ζωή, έχει ήδη δείξει μια τάση τεμπελιάς και αυτό σας έχει κάνει να δείτε τα πράματα, λίγο πιο καθαρά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Τοξότης

Οι μοναχικές σας ημέρες, δεν σας ενοχλούν καθόλου, καθώς αυτήν την εποχή έχετε και πολλούς φίλους σας, στο πλάι σας να σας στηρίζουν.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Αυτός ο νέος και δυνατός έρωτας που ζείτε σας έχει ανανεώσει σε κάθε πιθανόν επίπεδο. Το καλό είναι ότι μπορείτε και να πάτε και σε κάτι πιο σοβαρό πια.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-88

Προβλέψεις Υδροχόος

Υπάρχει πολύ παρασκήνιο από την οικογένεια του ανθρώπου σας, προς εσάς, που μάλλον σας έχει απογοητεύσει για αυτά που σκέφτεστε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Ιχθείς

Δεν θα σταματήσετε να λέτε στον σύντροφο σας, ότι πρέπει άμεσα να γίνει μια συμφωνία …σε όλα αυτά τα διαφορετικά που σας χωρίζουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66