Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 14/07 Παρασκευή

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Δεν θα καταναλώσετε τον χρόνο σας, σε υποθέσεις που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Το έχετε κάνει άλλωστε και στην υπερβολή του, πιο παλιά.

Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Ταύρος

zodia-zvdia-22

Έχετε κάνει πολλές υποχωρήσεις μέσα στον δεσμό σας, και αυτό πια έχει αρχίσει και σας πιέζει. Τώρα έχει έρθει η σειρά για να εισπράξετε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Δίδυμοι

Υπάρχει ένα μεγάλο – παρελθοντικό εμπόδιο στην καρδιά σας, ακόμη που δεν σας αφήνει να εξελίξετε την ερωτική σας ζωή, όπως εσείς θα θέλατε.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Έχετε πολλές αναστολές για αυτήν την νέα γνωριμία, που έχετε ξεκινήσει και μάλλον, δεν είστε ακόμη καν στην θέση, ούτε για τα βασικά!
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-543

Προβλέψεις Λέων

Τα σχέδια σας, θα γίνουν πραγματικότητα και μάλλον κάποιοι από αυτό θα ενοχληθούν. Δεν πειράζει, τα άστρα είναι οι καλύτεροι σας υποστηριχτές.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Παρθένος

Μόνο τις διακοπές έχετε εσείς το μυαλό σας και θέλετε να φύγετε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό είναι κάτι που θα το υποστηρίξει και ο άνθρωπος σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Η συναισθητική στήριξη που έρχεται από τον άνθρωπο σας, είναι και αυτή που τελικά σας έχει πείσει, ότι αυτός είναι και το έτερον σας ήμισυ.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia - love

Προβλεψεις Σκορπιός

Ο νέος σας έρωτας, έχει πολλές διαφορές από εσάς και το ξέρετε. Τις όποιες τελικά δυσκολίες θα τις προσπεράσετε όμως στο άμεσο σας μέλλον.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Τοξότης

Τα άστρα σας έχουν κάνει όλα τα χατίρια, και στο τώρα θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση για το τι και ποιον θέλετε να βάλετε μόνιμα στην ζωή σας.
Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-88

Διαβαστε στο Ωροσκοπιο 3 Εκλειψεων τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Προβλέψεις Αιγόκερως

Υπάρχουν δύο άτομα, μέσα από τους κοινούς σας χώρους που ήδη έχουν ευθέως εκφράσει το ερωτικό τους ενδιαφέρον και μάλλον σας έχει φέρει σε δίλημμα.
Ερωτική έλξη: 7/10

Προβλεψεις Υδροχόος

Θέλετε εσείς να πάρετε όλες τις πρωτοβουλίες, μέσα σε αυτήν την σχέση έτσι ώστε μόνιμα να αισθάνεστε ασφαλείς. Αυτό σίγουρα καταπιέζει την άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Ιχθείς

Οι μέρες κυλούν πολύ ομαλά, και πλέον με τον άνθρωπο σας το μόνο που σκέφτεστε είναι να φύγετε για μερικές μέρες για διακοπές – ξεκούραση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66