Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 16/05 Τετάρτη

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Δικαιούστε και λίγο πια χρόνο μόνοι σας. Τώρα που είστε εκτός σχέσης όλες οι παλιές σας συνήθειες – χόμπι, σίγουρα θα επανέλθουν στην καθημερινότητα σας.

Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-22

 

Προβλέψεις Ταύρος

Με τόσες αστρολογικές αλλαγές, μέσα στον οίκο σας, εσείς θα βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις αγάπης και οικονομικής άνεση, που θα έχουν μόνιμη πια βάση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Δίδυμοι

Μην μιλάτε πολύ για το ερωτικό σας παρελθόν, σε καινούργιες προσωπικότητες. Μην εκθέτετε τον εαυτό σας και όχι μόνο τελικά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Μόνο μέσα από την υπομονή και την τρυφερότητα που έχετε σαν άτομα, θα καταφέρετε να στρέψετε και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον του πρώην σας, πάνω σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

taro-tarw

Προβλέψεις Λέων

Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο, να περιμένετε πολλές και σημαντικά ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σας, που έχει κάτι σημαντικό να σας πει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Οι δυνατότητες του μυαλού σας είναι απεριόριστες. Αυτό είναι και το διαβατήριο σας, για να ορθοποδήσετε και πάλι τον οικονομικό σας τομέα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Θα πρέπει από σήμερα να σκεφτείτε πως θα λειτουργήσετε μέσα στις επόμενες ημέρες, που θα συναντήσετε κάποιον που έχετε καιρό να δείτε.
Ερωτική έλξη: 10/10

zwdia-fotia

Προβλέψεις Σκορπιός

Οι ευκαιρίες πυκνώνουν και σας βάζουν σε καθεστώς μεγάλων αλλαγών στην ζωή σας. Αυτό είναι μια κατάσταση, που πρέπει να την συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Τοξότης

Οι συντροφικές σχέσεις θέλουν συνέχεια προσοχή και αναδιαμόρφωση. Στην δική σας περίπτωση ένας, από τους δύο σας, έχει ήδη αρχίσει και δείχνει την βαρεμάρα του.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Ετοιμάζεστε για θεαματικές αλλαγές στην ζωή σας, και αυτό συμπεριλαμβάνει έναν γάμο ή ένα ταξίδι μεγάλο για επαγγελματικούς σκοπούς.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-88

Προβλέψεις Υδροχόος

Είναι θετικό το γεγονός, για αρχή τουλάχιστον ότι ο άνθρωπος σας, έχει ήδη καταλάβει, το δίκιο σας για όλα αυτά που κατά καιρούς του λέτε – συμβουλεύετε.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Ιχθείς

Τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να απογειωθείτε, στα επαγγελματικά σας δεδομένα και να λύσετε μόνιμα τα οικονομικά που τόσο καιρό σας παιδεύουν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66