Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 18/05 Τετάρτη

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλεψεις Κριός

Άλλες πια είναι οι σκέψεις σας και η γνώμη σας τελικά, για αυτόν τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας. Πάντα υπάρχει χώρος και χρόνος …για βελτιώσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ταύρος

zodia-zvdia-22

Μην δίνετε σημασία, σε μισόλογα και υπερβολές που έχει πει, ο σύντροφος σας, πάνω σε κάποια στιγμή που ήταν μαζί σας θυμωμένος.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Δίδυμοι

Έχετε κάνει κάποια δήλωση, στον σύντροφο σας, για όλα αυτά που θέλετε και σκέφτεστε να ολοκληρώσετε μέσα στο Καλοκαίρι. Σίγουρα, θα σας στηρίξει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες του Καλοκαιριού, θα έρθουν στην ζωή σας, πολλά και σοβαρά πρόσωπα, που μπορούν και να σας τραβήξουν την ερωτική προσοχή.
Ερωτική έλξη: 8/10

taro-tarw

Προβλέψεις Λέων

Έχετε κάνει τον προσωπικό σας απολογισμό – αυτοκριτική και τελικά αντιλαμβάνεστε ότι μόνο τον εαυτό σας, έχετε αδικήσει. Αλλάξτε το άμεσα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Ένα άτομο που ξέρετε και είναι στις φιλικές σας συναναστροφές, έχει σκοπό να σας εξομολογηθεί κάποια πιο τρυφερά συναισθήματα για εσάς.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Τα αισθήματα καλό είναι να μην εμπλέκονται με τα οικονομικά δεδομένα. Αν εσείς τα έχετε μπλέξει, βρείτε τον τρόπο άμεσα να τα ξεχωρίσετε.
Ερωτική έλξη: 10/10

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Προβλεψεις Σκορπιός

Το ταίρι σας έχει ανεβάσει τους ρυθμούς του στα οικονομικά του δεδομένα, για να φέρει και ένα καλύτερο οικονομικό αποτέλεσμα και μέσα στην σχέση σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Τοξότης

Η διάθεση σας έχει πιάσει το 100%. Ένας νέος έρωτας, έχει έρθει και σας κάνει πια να πιστεύετε, ότι όλα μπορούν και πάλι να γίνουν αλήθεια.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Μην μπαίνετε στον δρόμο που οι άλλοι σας χαράσσουν. Ακόμη και αυτός είναι ο άνθρωπος σας. Δηλώστε αυτό που είστε και μην κάνετε καμία υποχώρηση.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-88

Προβλεψεις Υδροχόος

Δουλεύετε μάλλον τόσο πολύ για να ξεχαστείτε, από όλα αυτά που συμβαίνουν στην ερωτική σας ζωή. Καλύτερα να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Ιχθείς

Εκπλήξεις οικονομικές σας επιφυλάσσει το Καλοκαίρι που πλησιάζει. Αυτό θα δώσει και μια σημαντική ανανέωση σε όλα τα ζευγάρια, που δείχνουν να έχουν κουραστεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia