Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 26/05 Σαββάτο

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Μέσα στις τύψεις και τις ενοχές είναι ο άνθρωπος σας, με τα λάθη που έχει κάνει μέσα σε αυτήν τη σχέση. Ο Ιούνιος θα έχει και για τους δύο σας μεγάλες αποφάσεις.

Ερωτική έλξη: 9/10

zodia-zvdia-22

Προβλέψεις Ταύρος

Τα δώρα του Ουρανού επάνω σας, έχουν ήδη αρχίσει και σας αποδίνονται. Ακόμη και μια επανασύνδεση που σχεδιάζετε, θα σας έρθει πιο εύκολα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Δίδυμοι

Τις ιδέες σας, κάποιες φορές δεν βρίσκουν την θετική ανταπόκριση που θέλετε, από τον άνθρωπο σας. Ωστόσο σκεφτείτε ότι, δεν είναι όλοι το ίδιο!
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Άλλα σας λένε και άλλα καταλαβαίνετε, τελικά. Μάλλον δεν θέλετε και εσείς από την μεριά σας, να καταλάβετε. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και εσείς πρέπει να προσαρμοστείτε.
Ερωτική έλξη: 8/10

chartomanteia-44

Προβλέψεις Λέων

Με έναν απρόβλεπτο τρόπο, ο πρώην σας, θέλει να σας πλησιάσει και να σας μιλήσει, για εσάς τους δύο και πλέον μακριά από όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Παρθένος

Αν έχετε κάποιες αντιρρήσεις, για όλα αυτά που σκέφτεται να κάνει ο άνθρωπος σας, θα πρέπει από τώρα που το έχει ανακοινώσει, να του το πείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Υπάρχει μια δυσαρμονία στην σχέση σας, που ξεκινάει από τον άνθρωπο σας, που βγάζει διαρκώς μια απαράδεχτή και ανώριμη συμπεριφορά.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-zodia-76

Προβλεψεις Σκορπιός

Μην ξεχνάτε ότι ακόμη και οι πιο άσχημοι – δύσκολοι χωρισμοί, κατέληξαν σε ισχυρές επανασυνδέσεις, μόνο και μόνο επειδή έφυγε από την μέση ο εγωισμός.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Τοξότης

Το σύμπαν σας δίνει σε αυτήν την εποχή, όλα αυτά που ζητάτε, για να κάνετε την ζωή σας, πιο εύκολη, ακόμη και αν είστε μόνοι σας χωρίς σύντροφο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Ο σύντροφος σας, έχει κάνει μια μεγάλη υπέρβαση στην καθημερινότητα του για εσάς. Πρέπει αυτό να το εκτιμήσετε και να δώσετε χρόνο για να λυθούν και τα υπόλοιπα προβλήματα.
Ερωτική έλξη: 7/10

zwdia-zodia-astrologia-65

Προβλεψεις Υδροχόος

Μέσα στις ερχόμενες ημέρες θα έχετε νέα και παρουσία, από κάποια παλιά σας ιδιαίτερη γνωριμία, που έχει κάποιες ΄εκκρεμότητες΄ μαζί σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Ιχθείς

Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για εσάς και την σχέση σας. Από τις αρχές του καινούργιου μήνα θα έχετε και τις ανέσεις να ολοκληρώσετε τις σκέψεις σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-88