Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 29/06 Παρασκευή

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Δεν αξίζετε αυτήν την συμπεριφορά από τον άνθρωπο σας, και το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να σπάσει αυτός ο κύκλος, για να λυτρωθείτε.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ταύρος

Είναι ευχάριστες αυτές οι ημέρες, που σας δίνουν και την χαρά να έχετε πιο κοντά σας τον άνθρωπο που αγαπάτε, και πλέον να ορίσετε τα προγράμματα σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-zvdia-22

Προβλέψεις Δίδυμοι

Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν για κανέναν από το ζώδιο σας, που θέλει να ξαναφτιάξει την ζωή του εκ νέου να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Αποφύγετε με κάθε τρόπο, αυτές τις ημέρες και μέχρι τα μέσα στου Ιουλίου, να ψάξετε και πάλι τον πρώην σας που ακόμη είναι χαμένος, μέσα στα δικά του ζητήματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-543

Προβλέψεις Λέων

Έρχονται κάποιες οικονομικές εξελίξεις, από τον πρώην σύντροφο σας, που θα σας δικαιώσουν για όλα αυτά που κάποτε του είχατε προσφέρει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Δεν περιμένατε ποτέ να χωρίσετε με τον άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπάτε ακόμη και τώρα. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το σκεφτεί και η άλλη πλευρά.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Η μοναξιά σας, έχει γίνει και το μέσο για να περνάτε περισσότερη ώρα με τους αγαπημένους σας. Αυτό είναι και κάτι που το είχατε παραβλέψει επί μακρόν.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-zodia-76

Προβλεψεις Σκορπιός

Συνολικά δεν είστε ακόμη ικανοποιημένοι, από όλα αυτά που γίνονται στον δεσμό σας. Μιλήστε και θα δείτε, ότι θα υπάρξει σίγουρα λύση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Τοξότης

Αν ξέρεις τι πρέπει να κάνετε για να αισθανθεί και ο άνθρωπος σας καλά. Σίγουρα μην μιλήσετε άλλο για το παρελθόν του το περίεργο.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Μην δώσετε όλα τα μυστικά και ότι έχετε κάνει σε πιο παλιούς χρόνους, μέσα στην ερωτική σας ζωή, σε έναν καινούργιο άτομο που σας φλερτάρει.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-88

Προβλεψεις Υδροχόος

Οι ψυχολογικές διακυμάνσεις που εντοπίζετε στο άνθρωπο σας, έχουν να κάνουν μόνο με την οικονομική του κατάσταση, που δεν είναι και τόσο καλή.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Ιχθείς

Ένας αρκετά δραστήριος μήνας, που θα σας δώσει και την ανεβασμένη διάθεση για να κλείσετε καταστάσεις με το παρελθόν, που είναι αδιέξοδες.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66