Προβλέψεις Νυχτερινές Αισθηματικές 30/06 Σαββάτο

ζωδια-καλυτεροι-συντροφοι-zwdia

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Δεν υπάρχει ειλικρίνεια σε καμία των περιπτώσεων μέσα στην σχέση σας και το ξέρετε. Είναι μόνο δική σας η απόφαση για το τι θέλετε να κάνετε στο τώρα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλεψεις Ταύρος

Ευτυχώς έχετε καταφέρει να λύσετε πολλά από τα προβλήματα τα οικονομικά που σας πίεζαν και τώρα μπορείτε να απολαύσετε το Καλοκαίρι σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

zodia-zvdia-22

Προβλεψεις Δίδυμοι

Έχετε επάνω σας, τις καλύτερες των προδιαγραφών για να φύγετε από τις μελαγχολικές σκέψεις το χωρισμού. Ίσως και κάπως έτσι, αισθανθείτε και καλύτερα.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, έχουν έναν μόνο στόχο. Εσείς οι δύο να γνωριστείτε καλύτερα και να κάνετε μαζί τα όνειρα σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

chartomanteia-44

Προβλεψεις Λέων

Με το ζόρι δεν ερωτεύτηκε κανείς και κανέναν. Αυτό είναι και κάτι που το ξέρετε πολύ καλά, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τον χρόνο να δείξει.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Το να κυνηγάτε τον άνθρωπο που θέλετε στην ζωή σας, μόνο πια απόμακρο θα τον κάνετε τελικά. Αν από μόνος του θέλει κάτι θα σας το ζητήσει.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Υπάρχουν κάποιες ακόμη μπλεγμένες ιστορίες μέσα στο παρελθόν του ανθρώπου σας, και θα πρέπει να του δώσετε χρόνο για να τις λύσει.
Ερωτική έλξη: 10/10

taro-zodia-76

Προβλέψεις Σκορπιός

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μην πείτε τίποτα, ακόμη στον άνθρωπο σας για όλα αυτά τα θέματα που αντιμετωπίζετε στην καθημερινότητα σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Τοξότης

Μάλλον εσείς οι ίδιοι, αυτήν την εποχή καταναλώσετε με υποθέσεις, που ξέρετε ότι δεν μπορούν να σας προσφέρουν κάτι περισσότερο από το προσωρινό.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Αιγόκερως

Τα μάτια σας έχουν πόνο και αγωνία, για όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας, και ακόμη δεν έχετε βρει τον τρόπο να τα λύσετε.
Ερωτική έλξη: 7/10

zodia-88

Προβλέψεις Υδροχόος

Υπάρχουν μέσα στον δεσμό σας, πολλά καλά αλλά και ένα μεγάλο ντισαβαντάζ. Το παρελθόν του ανθρώπου σας που ακόμη σας ενοχλεί.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Ιχθείς

Προσπαθείτε να είστε όλο και πιο σωστοί και τίμιοι με τον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι θέλει αυτή η σχέση να πάει σε μια δέσμευση.
Ερωτική έλξη: 8/10

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66