Πως να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Καρκίνο

Η περιπλάνηση στον αισθησιασμό ενός άντρα Καρκίνου δεν είναι το ίδιο εύκολο όσο να τον ανάψετε σωματικά. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε τις ευαισθησίες του, αλλιώς μπορεί να προκαλέσετε μοιραίες παρεξηγήσεις που μπορούν να καταστρέψουν την οικειότητά που έχετε δημιουργήσει και που πραγματικά θα σας λείψει! Οι άντρες Καρκίνοι καθοδηγούνται από τις συναισθηματικές τους ανάγκες πράγμα που σημαίνει πως τα αισθήματα  σας για αυτούς πρέπει να είναι αληθινά και πως πρέπει να είστε συναισθηματικά γενναιόδωρες αν θέλετε να βιώσετε κάτι ιδιαίτερο μαζί του στη κρεβατοκάμαρα.

 

Το να καταλάβετε την προσωπικότητά του είναι μια καλή αρχή. Ορίστε μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε…

 

Το πιθανότερο είναι πως δεν θα κάνει αυτός την πρώτη κίνηση. Αν την κάνει θα είναι δειλή. Θυμηθείτε πως αυτός ο άντρας φοβάται παθολογικά την απόρριψη, και στο πρώτο σημάδι γελοιοποίησης θα τρέξει μακριά. Θα πρέπει να του ξεκαθαρίσετε πως δεν υπάρχει κάτι να φοβάται και πως δεν υπάρχουν ρίσκα. Πρέπει να νιώσει ολοκληρωτικά ασφαλής και να πιστέψει πως τα συναισθήματά σας είναι ίδια με τα δικά του. Είναι ρομαντικός, πράγμα που σημαίνει πως οι σεξουαλικές του ανάγκες ταυτίζονται με τα ρομαντικά του ιδανικά. Θα πρέπει να γνωρίζετε που πάτε να μπλέξετε, καθώς αν σας ερωτευτεί, θα συνδεθεί μαζί σας σε σημείο εμμονής. Αυτός ο άντρας αγαπά το για πάντα… απλά σας προειδοποιώ αν δεν ψάχνετε κάτι τέτοιο! Η οικογένεια  του θα έρχεται πάντα πρώτη. Είναι πιστός και αφοσιωμένος. Έχει βαθιά συναισθήματα και αν του αρέσετε πολύ ίσως γίνει συναισθηματικά ασφυκτικός. Είναι σημαντικό να καταλαβαίνετε από πού πηγάζει αυτή η συμπεριφορά και να επικοινωνείτε μαζί του αντί να απομακρυνθείτε κριτικάροντάς τον για τη στοργή του. Μπορεί να είναι στοργικός και δεκτικός, αλλά είναι απίστευτα απρόβλεπτος και έχει τη φήμη πως είναι συναισθηματικά θυελλώδης. Οι εναλλαγές στη διάθεσή του, η υπερευαισθησία του και η τάση του να κρατάει κακία είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε. Επίσης έχει απίστευτη μνήμη, οπότε προσοχή. Η υπομονή είναι αρετή!

zodia-zvdia-22

 

Μόλις καταλάβετε τι είναι αυτό που τον κάνει να κολλάει πάνω σας, χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να του βγάλετε τον καλύτερο εαυτό στο κρεβάτι.

Θα πρέπει να θυμάστε πως για τον άντρα Καρκίνο, ο έρωτας και το σεξ είναι αλληλένδετες έννοιες. Δεν μπορεί να φανταστεί πως κάνει απλά σεξ με μία γυναίκα, πρέπει να υπάρχει και κάτι άλλο, πρέπει να υπάρχει ρομαντισμός. Ο άντρας Καρκίνος  δεν κάνει σεξ με μία γυναίκα, ο άντρας Καρκίνος κάνει έρωτα μαζί της.

 

Αν θέλετε να ανάψετε τον άντρα Καρκίνο πρέπει να εισχωρήσετε στα ρομαντικά του ιδανικά και να τα εξερευνήσετε σε βάθος. Για τις περισσότερες γυναίκες  αυτό δεν είναι πρόβλημα, καθώς τους αρέσουν αυτά τα γεμάτα νόημα πράγματα….

Είναι σημαντικό να έχει καλή διάθεση….

Εξωτικά αρώματα

Πλούσιο φαγητό

Μασάζ και έλαια

Ο ήχος του νερού που τρέχει

Πολυτελή αντικείμενα

Άνετη θερμοκρασία

Ρομαντικός φωτισμός

Πρέπει να δημιουργήσετε ένα περιβάλλον στο οποίο θα αισθάνεται άνετα και ασφαλής. Ίσως θα ήταν καλύτερα να πάτε στο δικό του σπίτι για να μην νιώθει περίεργα ή αφήστε τον να πάρει εκείνος την απόφαση για το που θα βγείτε ραντεβού.

 

Τα ρομαντικά μέρη που περιλαμβάνουν νερό , τον κάνουν να νιώθει σαν το σπίτι του καθώς ο Καρκίνος ανήκει στα ζώδια του Νερού. Μία μπανιέρα γεμάτη νερό και γεμάτη κεριά για παράδειγμα είναι τέλειο ρομαντικό σκηνικό για να δημιουργήσετε τη στενή σχέση μεταξύ σας που θα σας οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα.

 

Είναι σημαντικό να συνδεθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο με τον άντρα Καρκίνο πράγμα που σημαίνει πως τα προκαταρκτικά πρέπει να γίνουν αργά, προχωρώντας σε σεξουαλικά παιχνίδια  με αρκετή συζήτηση, αγκαλιές και χάδια μέχρι να νιώσετε και οι δύο συνδεδεμένοι και ανοιχτοί ο ένας στον άλλον. Οι άντρες Καρκίνοι λατρεύουν τις θηλυπρεπείς, ευγενικές γυναίκες που μπορούν να δείξουν τη στοργή τους αγγίζοντας και χαϊδεύοντας το πρόσωπό του και τα χέρια του.

 

Ίσως αυτό που ανάβει περισσότερο έναν Καρκίνο είναι να νιώθει πως τον χρειάζονται. Αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε μαζί του στο συναισθηματικό επίπεδο που χρειάζεται, τότε θα πιστέψει πως χρειάζεστε και εσείς το ίδιο από εκείνος, και θα έχει τη θέληση να σας το ανταποδώσει!