Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Σκορπιό

ζωδιο-σκορπιος

Κοινοποίηση:

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε για να ανάψετε έναν Σκορπιό είναι να χάσετε τον φόβο της συντροφικότητας. Η συντροφικότητα, σημαίνει πως πρέπει να είστε ικανοί να ανοιχτείτε στον άλλον και να μοιραστείτε μαζί του πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ευάλωτες. Χρειάζεται αρκετό θάρρος για κάτι τέτοιο, και ο άντρας Σκορπιός θα σας θαυμάσει για αυτό. Μοιραστείτε τα μαζί του με αυτοπεποίθηση και δύναμη χαρακτήρα και θα νιώσει περήφανος που τον θεωρήσατε άξιο να γνωρίζει πράγματα που κρατούσατε μόνο για τον εαυτό σας. Οι Σκορπιοί είναι στοργικά και προστατευτικά πλάσματα.

 

 

Αλλά εδώ μιλάμε για ωμή οικειότητα! Ο άντρας Σκορπιός δεν θέλει να είναι ο ψυχίατρός σας. Θέλει να σας μάθει σωματικά και πνευματικά. Συχνά αυτό αποτελεί ένα τεστ για να καταλάβει αν έχετε την ικανότητα να χειριστείτε αυτά που σας αναθέτει, καθώς βαθιά μέσα του ξέρει πόσο δύσκολος άνθρωπος είναι και δεν θέλει να σας πληγώσει αργότερα. Αν δείξετε αντοχή, στο τέλος θα σας παραδοθεί ολοκληρωτικά.

 

 

Η συντροφικότητα είναι κάτι που τον τρομοκρατεί, όπως και εσάς, αλλά ταυτόχρονα είναι κάτι που του προκαλεί απόλαυση. Συχνά κυνηγά γυναίκες που δεν μπορεί να έχει καθώς βρίσκει συναρπαστική τη πιθανότητα απόρριψης.

zodia-zvdia-22

 

 

Παίξτε τη δύσκολη. Του αρέσει να προσπαθεί να σας καταλάβει, και το παιχνίδι για τον έλεγχο θα τον ερεθίσει. Ποιος έχει τον έλεγχο; Εσείς ή αυτός; Ή μήπως κανείς; Μετά από λίγο αυτό δεν θα έχει καμία σημασία καθώς και οι δύο θα υποκύψετε στις σαρκικές ανάγκες σας και το μόνο που θα σας χωρίζει είναι μία στρώση ιδρώτα.

 

 

  • Θυμηθείτε το κλειδί για να ανάψετε έναν άντρα Σκορπιό είναι να αποκτήσετε μαζί του μία οικειότητα που δεν έχετε βιώσει ποτέ ξανά!
  • Αναπτύξτε μία μυστική τηλεπαθητική γλώσσα. Να ξέρετε πως η δύναμη ενός βλέμματος ή μίας κίνησης σε δημόσιο χώρο μπορεί να υποκινήσει μία σεξουαλική επαφή που θα ξεσηκώσει τον άντρα Σκορπιό.
  • Πάρτε τον έλεγχο και κάντε τη πρώτη κίνηση. Θα τον εκπλήξει και θα ξυπνήσει τη περιέργεια και την ανάγκη να μάθει περισσότερα για εσάς. Μία γυναίκα με αυτοπεποίθηση αποτελεί ένα σέξι μυστήριο αν το κάνει σωστά.
  • Να είστε σέξι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Χρησιμοποιήστε τη φαντασία του φορώντας κομψά αλλά αποκαλυπτικά ρούχα… αφήστε αρκετά για τη φαντασία και πολλά για να βγάλει από πάνω σας! Ποτέ μην του δίνετε τον εαυτό σας στο πιάτο. Ο άντρας Σκορπιός λατρεύει να νιώθει το δέρμα σας πάνω στο δικό του και δεν είναι κακό να αποτελείτε πρόκληση για αυτόν.
  • Να είστε έτοιμες για τα παθιασμένα φιλιά του. Η γλώσσα του θα θέλει να εξερευνήσει ολόκληρο το στόμα σας. Κάθε σημείο. Και ένα τέτοιο φιλί, συνήθως οδηγεί και σε άλλα πράγματα.