Πώς να ρίξετε στο κρεβάτι έναν άντρα Τοξότη

ζωδια-2015-ωροσκοπιο-2015

Κοινοποίηση:

Είναι λιγότερο σημαντικό να ξέρετε τι τον ανάβει και περισσότερο σημαντικό τι τον απωθεί. Οι Τοξότες δεν είναι δύσκολο να τους καταλάβει κανείς έξω από τη κρεβατοκάμαρα, αλλά μπορεί να δυσκολευτείτε να τους οδηγήσετε εκεί αν πρώτα δεν καταλάβετε την προσέγγισή τους στον έρωτα και τη ζωή. Τα καλά νέα είναι πως είναι ειλικρινείς και ανοιχτοί, έτσι αν σας βρουν ελκυστικές θα το καταλάβετε αμέσως.

 

 

Τι τον απωθεί;

 

  • Μία γυναίκα που κολλάει πάνω του ή είναι χρειάζεται πολύ συναίσθημα. Οι Τοξότες χρειάζονται το χώρο τους. Σοβαρά, είναι πάρα πολύ σημαντικό για αυτούς.
  • Μία γυναίκα που προσπαθεί να προσδιορίσει τη σχέση τους. Δεν είναι πως έχουν φοβία δέσμευσης, απλά εκτιμούν την ελευθερία τους και θέλουν να έχουν επιλογές. Αυτό συμβαίνει διότι έχουν την ανάγκη της περιπέτειας και λατρεύουν το διαφορετικό και όχι τη ρουτίνα.
  • Μία γυναίκα που προσπαθεί να προχωρήσει υπερβολικά γρήγορα τη σχέση τους. Χρειάζονται το χρόνο τους. Αν πιέσετε τις καταστάσεις θα τους απομακρύνεται. Έτσι έχουν τα πράγματα –χωνέψτε το.
  • Μία γυναίκα ή σχέση που είναι προβλέψιμη. Οι Τοξότες βαριούνται εύκολα, για αυτό προσπαθήστε να είστε αυθόρμητες και ευέλικτες.
  • Μία γυναίκα που φοβάται τις αλλαγές ή δεν της αρέσουν. Η περιπέτεια πρέπει να είναι κομμάτι της ζωής αυτού του άντρα, έτσι αν δεν είστε ευέλικτες ή ανοιχτόμυαλες, θα αντιμετωπίσετε σοβαρά εμπόδια.

 

Τι του αρέσει;

zodia-zvdia-22

 

  • Η συγκίνηση του κυνηγιού! Είναι δύσκολο να τον κρατήσετε στάσιμο, για αυτό αν προσπαθείτε να τον δέσετε αντί να του δώσετε το κυνήγι που επιθυμεί, το πιθανότερο είναι να κυνηγήσει κάποια άλλη γκόμενα αρκετά σύντομα. Σιγουρευτείτε πως εσείς είστε αυτή που κυνηγά και προετοιμαστείτε να τον κυνηγήσετε και εσείς λίγο.
  • Ρομαντική μετριότητα. Δεν είναι ρομαντικός με επιδεικτικό τρόπο. Για αυτό αν μιλάτε για το μέλλον, για γάμο ή για κάποιου είδους συναισθηματικής δέσμευσης, προσοχή, δεν είναι ό,τι καλύτερο. Αν θέλετε να τον ανάψετε πρέπει να είστε διασκεδαστικές και ατρόμητες αντί για έντονες και σοβαρές.
  • Η ιδιωτική του ζωή η συναισθηματική απόσταση. Του αρέσει να μιλά για τον εαυτό του, να μοιράζεται ιστορίες και να γελά, αλλά αν ψάξετε πολύ βαθιά θα νιώσει άβολα. Θυμηθείτε, δεν είναι συναισθηματικό ζώδιο, και προτιμά να αφήνει τις προσωπικές λεπτομέρειες έξω από συζητήσεις. Αυτό ισχύει και για τη δική σας πλευρά. Κρατήστε τα θέματά σας για τον εαυτό σας και εκείνος θα κρατήσει τα δικά του.
  • Δραστηριότητες! Αν βγείτε ραντεβού, προτείνετε κάτι που περιλαμβάνει υπαίθριο χώρο.
  • Ανοιχτόμυαλη προσέγγιση στις σχέσεις. Αυτό δεν σημαίνει ακριβώς πως θέλει «ελεύθερη σχέση» μαζί σας, αλλά σίγουρα θα είναι πιο ευτυχισμένος αν απολαμβάνετε το χρόνο που περνάτε μαζί αντί να κοιτάτε μονίμως το μέλλον.

 

 

Χτίστε πρώτα μια φιλία, και γενικά προσπαθήστε να τον γνωρίσετε. Ύστερα μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το κρεβάτι. Οι άντρες Τοξότες λατρεύουν τις φιλίες που ξεπερνούν τα όρια.

 

 

Να είστε ειλικρινείς όπως εκείνος. Θα σας θαυμάσει αν του επιτρέψετε να γνωρίζει τις απόψεις σας και θα εκτιμήσει την απλότητα που προσφέρετε.

 

 

Προτείνετε περίεργα ραντεβού που θα του κινήσουν τη περιέργεια και την ανάγκη του για περιπέτεια.

 

 

Φορέστε φωτεινά χρώματα που υποδεικνύουν μία διασκεδαστική προσωπικότητα.

 

 

Να είστε ενεργητικές και να έχετε αρκετές ιδέες.
Κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών ασχοληθείτε με τους μηρούς του –είναι η ερωτογενής του ζώνη.

 

 

Επιτρέψτε του την αίσθηση του κυνηγιού και μην είστε ιδιαίτερα διαθέσιμες. Η κατάσταση απαιτεί φλερτ και πείραγμα.

 

 

Δώστε του χώρο όταν φαίνεται πως τον χρειάζεται, για να μην τον διώξετε μακριά.