Ερωτική Σεληνη 09-12/07

sxeseis-sagapw

Ερωτική Σεληνη   09-12/07

 

Η σεληνη  περνάει στον Ταύρο από 09 Ιουλίου

Αρνητικές επιρροές σεληνης: Ζυγός  –  Θετικές επιρροές σεληνης: Αιγόκερως

 

σεληνη –  Κριός:  Με άφθονη ενεργητικότητα θα ξεκινήσει η μέρα σας καθώς οι επιτυχίες στον ερωτικό τομέα θα είναι πολλές και ποικίλες. Πολλά και αυτά που θα ακούσετε και θα σας ικανοποιήσουν πια.

zodia-taro-45

SEX TIP: Ζήστε τις όμορφες στιγμές

 

σεληνη – Ταύρος: Ανάμεικτα τα συναισθήματα που επικρατούν μέσα στην καρδιά και το μυαλό όλων…! Η διάθεση όλων είναι σε ύφεση και αυτό θα βάλει σε πολλαπλές σκέψεις για χωρισμό.

SEX TIP: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

 

σεληνη – Δίδυμοι: Είσαστε το επίκεντρο του ατόμου που θέλετε. Μην κάνετε κάποια λάθος κίνηση, που θα σας στοιχίσει. Οι μέρες έχουν κοσμική ενέργεια που σας ωθεί στην ερωτική επιτυχία.

SEX TIP:  Προκαλέστε εντυπώσεις

 

σεληνη – Καρκίνος: Όπου και να πάτε…θα βρείτε δυσκολίες και καθυστερήσεις….που θα σας απογοητεύσουν! Μιλήστε ειλικρινά και δώστε περισσότερο χρόνο σαν ζευγάρι στο μεταξύ σας.

SEX TIP: Ζητήστε ότι θέλετε

σεληνη –  Λέων:  Πολλές οι αμφιβολίες που έχουν κατακυριεύσει το μυαλό σας….και σίγουρα αυτό σας στεναχωρεί Οι περισσότεροι Λέοντες δεν μένουν ικανοποιημένοι από την ερωτική τους σχέση.

SEX TIP: Αποδεχτείτε την ήττα σας

 

σεληνη – Παρθένος: Θα είσαστε στο κέντρο της ερωτικής προσοχής νέου ανθρώπου που θα εισέλθει στην καθημερινότητα σας το προσεχές διάστημα.. που ίσως και να μείνει εκεί μόνιμα.

SEX TIP: Ανανεωθείτε εκ των έξω

 

σεληνη – Ζυγός: Πολλές οι πηγές της ευτυχίας σας. Είσαστε σε φάση που τα περισσότερα.. αλλά ιδίως τα ερωτικά σας θέματα έχουν ευθυγραμμιστεί με τα θέλω σας.

SEX TIP: Δοκιμάστε την αλλαγή

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

σεληνη  – Σκορπιός: Πολλά από τα σχέδια που έχετε κάνει για το Καλοκαίρι με το ταίρι σας.. και αυτό είναι κάτι που πιθανόν να ανατραπεί από είσοδο ατόμου από το παρελθόν σας… στο στρωμένο παρόν σας

SEX TIP: Δικαιολογηθείτε σωστά

 

σεληνη – Τοξότης: Δεν υπάρχουν αμφιβολίες πια στο μυαλό και στην καρδιά σας. Έχετε βρει τον κατάλληλο άνθρωπο.. απλά χρειάζεστε λίγο χρόνο για να ταυτιστείτε.

SEX TIP: Αφήστε ελεύθερη την γοητεία σας.

 

σεληνη -Αιγόκερως: Είναι ιδανική  μέρα για να ανοίξετε συζητήσεις με το ταίρι σας, για όλα τα θέματα που σας έχουν στεναχωρήσει. Αποφύγετε τις εντάσεις….και προτείνετε.

SEX TIP:Μιλήστε χωρίς προκαταλήψεις

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

σεληνη -Υδροχόος: Οι σκέψεις σας είναι μονίμως και γύρω από μοναδική ευκαιρία που αφήσατε να πάει χαμένη το προηγούμενο διάστημα. Έχετε ακόμα χρόνο να δραστηριοποιηθείτε.

SEX TIP: Αφήστε την υπερβολή

 

σεληνη – Ιχθύς: Σταθερά και ποιοτικά εξελίσσονται οι σχέσεις σας και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια σας, να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμα καλύτερες.

SEX TIP: Προοδεύσετε και δείξτε το.