Σεξ – ωροσκοπιο Μάρτιος 2015

ζωδια-σαββατοκυριακο-zwdia-ζωδια-ωροσκοπιο

ωροσκοπιο Μάρτιος 2015

 

ωροσκοπιο : φορέστε τη ζώνη σας! Ο Μάρτιος θα είναι ένας αρκετά έντονος μήνα. Ναι, τα πράγματα θα είναι ανεξέλεγκτα καθώς ο αρης θα βρίσκεται στο ζωδιο του κριου μέχρι τις 31 του μηνός. Αυτό θα μας κάνει όλους παθιασμένους και ίσως πιεστικούς, όσον αφορά την πραγματοποίηση των ιδεών μας.

 

Η αφροδιτη θα απαλύνει την ενέργεια του αρη μέχρι τις 17 του μηνός, όπου θα ταξιδεύει μαζί του στο ζωδιο του κριου. Η συνδυαστική τους δύναμη θα προκαλέσει ανοιξιάτικο πυρετό. Μην ξεκινήσετε να επιλέξετε όμως από τώρα το όνομα του μωρού σας. Ο Μάρτιος θα είναι γεμάτος ρομαντισμό, αλλά τα περισσότερα ταιριάσματα θα είναι προσωρινά.

 

Το πνεύμα του ανταγωνισμού θα μας κατακλύσει –το ίδιο και η επανάσταση. Η έβδομη σύγκρουση ανάμεσα στον πλουτωνα και τον ουρανό, θα διαρκέσει από τις 11 μέχρι τις 29 Μαρτίου. Αυτό είναι η τελευταία τους όψη μέχρι το 2046 –πράγμα μεγάλο καθώς ταρακουνούν τον κόσμο από το 2012.

zodia-zvdia-22

ωροσκοπιο Μάρτιος

zodia-astra-tarot

 

Η πρώτη έκλειψη του 2015 λαμβάνει χώρα στις 20 Μαρτίου. Είναι ηλιακή έκλειψη (νεα σεληνη) στο ζωδιο των ιχθυων και θα φέρει μεγάλη δημιουργική ενέργεια και αποκαλύψεις.

 

σεξ ωροσκοπιο για το κάθε ζωδια

 

zvdia-zwdia-tarw