Σκορπιός και αποφάσεις

ωροσκοπιο-2015-astrologia

Κοινοποίηση:

Ο Σκορπιός περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο είναι διατεθειμένος να αναλάβει τη πλήρη ευθύνη των αποφάσεών του, πράγμα πολύ λογικό αφού δεν αλλάζει εύκολα γνώμη! Οι Σκορπιοί, κατά κανόνα, δεν παίρνουν αποφάσεις στα πεταχτά. Προτιμούν να αφιερώσουν χρόνο και κόπο στη προσεκτική εξέταση όλων των παραγόντων. Πριν αποφασίσουν για σημαντικά θέματα οι Σκορπιοί ζητούν συχνά τη γνώμη των άλλων –ιδιαίτερα όταν τη συμβουλή πρόκειται να τη δώσει άτομο που εκτιμούν τη κρίση του. όταν όμως βεβαιωθούν πως ξέρουν όλους τους παράγοντες ενός προβλήματος, αποτραβιούνται συνήθως και παίρνουν τη τελική τους απόφαση χωρίς την επέμβαση κανενός άλλου.

 

 

Οι Σκορπιοί φημίζονται για το κοφτερό, διαπεραστικό μυαλό τους, που τους επιτρέπει να διεισδύουν στη καρδιά κάθε προβλήματος. Όταν χρησιμοποιούν αυτή την ικανότητα να βγάζουν τα πάντα στην επιφάνεια, μπορούν να πάρουν αποφάσεις ανυπολόγιστης σημασίας με ήσυχη τη συνείδησή τους, ξέροντας καλά ποιες θα είναι οι συνέπειες. Μερικές φορές, η βαθιά κατανόηση μιας κατάστασης μπορεί να τους κάνει να κάνουν διάφορες αλλαγές που φαίνονται υπερβολικά δραστικές σε λιγότερο διορατικά μυαλά. Μόνο οι Σκορπιοί όμως έχουν το κουράγιο και την ενόραση για να συνειδητοποιήσουν πως σε ορισμένες περιπτώσεις η πιο δύσκολη επιλογή είναι αυτή που θα φέρει τα ποθητά αποτελέσματα.

 

 

Ο Σκορπιός βασανίζεται ιδιαίτερα όταν πρόκειται να πάρει μια απόφαση για συναισθηματικά θέματα, γιατί τα έντονα αισθήματά του επηρεάζουν το μυαλό του. Επίσης όταν αισθάνεται πληγωμένος ή ζήλια ή πως θέλει να πάρει εκδίκηση μπορεί να θολώσει το μυαλό του και να επηρεαστεί η κρίση του.

zodia-zvdia-22