Σκορπιός και Διακοπές

zwdia

Κοινοποίηση:

Ο Σκορπιός είναι ένα σταθερό ζώδιο του Νερού και κυβερνάται από τον Πλούτωνα, τον πλανήτη της μεταμόρφωσης. Έτσι, είναι φυσικό σε όλη τους τη ζωή οι Σκορπιοί να αναζητούν οτιδήποτε διευκολύνει την αλλαγή. Τα ταξίδια μπορούν να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια του Σκορπιού να ανακαλύψει τον εαυτό του. Λαχταρά να εξερευνά τη φύση των πραγμάτων και μπορεί να αποφασίσει για ένα ταξίδι εντελώς ξαφνικά αν του κινήσει το ενδιαφέρον.

 
Επειδή στους Σκορπιούς αρέσουν οι ίντριγκες, τις ανακαλύψεις τους από τα ταξίδια τις κρατούν για τον εαυτό τους μέχρι να έρθει η στιγμή που θα μπορέσουν να τις χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους. Μια τοποθεσία ειδυλλιακής ομορφιάς συνήθως παραμένει μυστικό του Σκορπιού.

 

             Εξαιτίας της σταθερότητας του ζωδίου αυτού, οι Σκορπιοί σπάνια θα πάνε για διακοπές χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Αλλά αν τους πιέσουν οι δικοί του ή δουν ένα συγκεκριμένο όφελος από τις συγκεκριμένες διακοπές, θα δεχτούν να πάνε  και αυτοί. Αρχικά θα ακολουθήσουν τα σχέδια των άλλων, αλλά στη διαδρομή θα φροντίσουν να τα μεταβάλουν με τρόπο που να τους βολεύει. Τις περισσότερες φορές οι διακοπές των Σκορπιών περιλαμβάνουν κάποιας μορφής εξερεύνηση, για παράδειγμα επισκέψεις σε μουσεία ή αρχαιολογικούς χώρους.

zodia-zvdia-22

 

 

             Η συνεχής προσπάθεια για αυτογνωσία συχνά οδηγεί στη απομόνωση. Στους Σκορπιούς αρέσει να τριγυρίζουν μόνοι τους και ίσως θα τους ευχαριστούσε μια επίσκεψη σε ένα στοιχειωμένο σπίτι ή σε χώρους με αρχαίους ναούς.