Σκορπιός και Διασκέδαση

Κοινοποίηση:

Οι μυστικοπαθείς, γοητευτικοί και συγχρόνως ιδιαίτερα δραστήριοι Σκορπιοί και των δύο φύλων έχουν να προσφέρουν πολλά σε μια γιορτή. Δεν κάνουν μισές δουλειές και μπορεί τε να είστε βέβαιοι πως αν βρεθούν στη κατάλληλη διάθεση, είναι σίγουρο ότι το κέφι τους θα μεταδοθεί και σε άλλους, πιο συγκρατημένους τύπους.

 

 

Οι Σκορπιοί αισθάνονται πολύ πιο άνετα σε συντροφιές ανθρώπων που γνωρίζουν και εμπιστεύονται. Σε αντίθετη περίπτωση, είναι αδύνατο να ξανοιχτούν. Τα άγνωστα πρόσωπα φέρνουν στην επιφάνεια την καχύποπτη πλευρά του χαρακτήρα τους, για αυτό, αν καλέσετε στο πάρτι σας Σκορπιό, φροντίστε στη λίστα των καλεσμένων να βρίσκονται και μερικοί γνωστοί του. Και αν δε θέλετε να τον εκνευρίσετε ή να του χαλάσετε το κέφι, αποφύγετε τα παθητικά μπλουζ με τον ή τη συνοδό του. Στα δικά τους πάρτι οι Σκορπιοί καλούν τους πάντες –από τους γείτονες μέχρι άτομα που έχουν χρόνια να τα δουν. Εκείνο που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι ο Σκορπιός θα σας περιποιηθεί πλουσιοπάροχα, με τα καλύτερα φαγητά και κρασιά.

 

 

Το περιβάλλον στο πάρτι του Σκορπιού θα είναι σοφιστικέ, με μερικές εξωτικές πινελιές. Θα έχει έξυπνο φωτισμό και η όλη ατμόσφαιρα θα σας κάνει να αναρωτηθείτε που διοχετεύει τη φαντασία του όταν δεν κάνει πάρτι και τι άλλες διεξόδους βρίσκει για τη δημιουργικότητά του.

zodia-zvdia-22

 

 

Οι Σκορπιοί είναι καλλιτέχνες στο προκλητικό ντύσιμο και ξέρουν πώς να ελκύσουν τη προσοχή του αντίθετου φύλου. Το κέφι τους είναι μεταδοτικό και ο χαριτωμένος τρόπος που χορεύουν προκαλεί την προσοχή! Γενικά λατρεύουν τα πάρτι.