Σκορπιός και Δύναμη

scorpio

Κοινοποίηση:

Καθώς τους Σκορπιούς τους κυβερνά ο Πλούτωνας, επιδιώκουν να ελέγχουν το περιβάλλον τους όσο περισσότερο μπορούν. Έχουν την ικανότητα να προσελκύουν μεγάλο αριθμό πιστών οπαδών, αλλά πρώτα πρέπει να βρουν τη δύναμη να ασκήσουν κάποιον αυτοέλεγχο. Αυτό γίνεται φανερό πολύ νωρίς στη πορεία τους, όταν απότομες αλλαγές στη διάθεσή τους και συναισθηματικές ανακατατάξεις ακολουθούν η μία την άλλη με γρήγορο ρυθμό.

 
Η δύναμη και η αυτογνωσία που αποκτούν σαν αποτέλεσμα της ανατροφής τους, βοηθάει τους Σκορπιούς να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε κατάσταση παρουσιαστεί μπροστά τους. Μαθαίνουν να διαισθάνονται τις αλλαγές πριν καν συμβούν και καταφέρνουν να χειρίζονται τις καταστάσεις προς όφελός τους. Αυτές οι ικανότητες προκαλούν το σεβασμό των συνανθρώπων τους, οι οποίοι πρόθυμα τους δίνουν την εξουσία. Εκείνοι, πάλι, διεισδύουν κάτω από την επιφάνεια, στη ρίζα κάθε προβλήματος, το αναλύουν και ψάχνουν για κάποια λύση. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο προσόν του Σκορπιού και η δύναμη που κερδίζουν από αυτό τους σπρώχνει ψηλά.

 

Ταυτόχρονα, όμως, κανένας δεν πρέπει ποτέ να μάθει για την ευαισθησία που κρύβεται στην καρδιά ενός Σκορπιού. Ο πόνος των οδυνηρών πρώτων εμπειριών που έζησαν, μένει θαμμένος βαθιά μέσα τους και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, ποτέ δεν θα βγει στην επιφάνεια.

zodia-zvdia-22

 
Λέγεται πως η αυτογνωσία είναι το κλειδί που ελευθερώνει όλες τις δυνάμεις και, για τους Σκορπιούς, αυτό αποτελεί, πράγματι, το μεγάλο τους όπλο. Καθώς προσπαθούν να ανακαλύψουν τι κρύβεται βαθιά μέσα τους, έρχονται σε επαφή με τις πιο ουσιαστικές δυνάμεις που κυβερνούν το σύμπαν. Μόνο εκείνοι μπορούν να αποφασίσουν αν θα τις χρησιμοποιήσουν για καλό ή για κακό.