Σκορπιός και Δυνατότητες

zwdia

Κοινοποίηση:

Με κυβερνήτη το μυστηριώδη, δυναμικό πλανήτη Πλούτωνα, τα άτομα που ανήκουν στο Σκορπιό ανακαλύπτουν συχνά το πραγματικό δυναμικό τους στην εκπληκτική τους ικανότητα να μεταμορφώνονται. Όπως το φως γεννιέται από το σκοτάδι και το καλό από το κακό, έτσι και ο Σκορπιός μπορεί να αναδυθεί, όπως ο φοίνικας, από τις στάχτες του ίδιου του θυμού του, της οργής και του φόβου. Όταν ο Σκορπιός καταφέρει να ξεπεράσει την πάλη των αντιθέσεων που γίνεται μέσα του, αντιλαμβάνεται ξαφνικά το θετικό δυναμικό του. Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να αντλήσει άπειρη ικανοποίηση βοηθώντας τους άλλους να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες, ή κάνοντας κάτι που είναι ωφέλιμο για το κοινωνικό σύνολο –ιδιαίτερα στον τομέα της ιατρικής ή της εγκληματολογίας.

 

 

Το ταλέντο των Σκορπιών για την έρευνα –ιδιαίτερα της σκοτεινής πλευράς των ανθρώπων –είναι παροιμιώδες. Είναι ανώφελο να προσπαθήσει κανείς να τους εξαπατήσει. Οι Σκορπιοί είναι μοναδικοί στο να σκαλίζουν κάτω από μια φαινομενικά ήρεμη επιφάνεια και να αποκαλύπτουν την αναταραχή και τη διαφθορά που υπάρχει στο βάθος της. Αυτή η ανεξάντλητη ικανότητά τους να αποκαλύπτουν την αλήθεια με κοφτερή ακρίβεια κάνει τα άλλα ζώδια να τους αντιμετωπίσουν με καχυποψία γιατί τη βλέπουν λίγο απόκοσμη. Οι Σκορπιοί όμως δε συμφωνούν. Κατά τη γνώμη τους, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να αντιμετωπίζουν τους άλλους με την ίδια αυστηρότητα με την οποία έκριναν κάποτε τους εαυτούς τους.

 

 

Ο Σκορπιός έχει τη φήμη πως διαθέτει ικανότητες μέντιουμ. Το σίγουρο είναι πως το ερευνητικό ταλέντο του και η αλλόκοτη ικανότητά του α ξέρει τι ακριβώς αισθάνονται οι άλλοι τον κάνει εξαιρετικό χειρούργο, ντετέκτιβ και ερευνητή.

zodia-zvdia-22