Σκορπιός και Φιλία

zwdia-2015-ταρο

Κοινοποίηση:

Οι Σκορπιοί είναι το ίδιο απαιτητικοί και ασυμβίβαστοι με τις φιλίες τους όπως και με το καθετί στη ζωή. Επίσης είναι από τη φύση τους συγκρατημένοι και απαιτούν απόλυτη αφοσίωση σε μια φιλία.

 
Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Σκορπιού δεν θέλουν να συνδεθούν με κάποιον αν δεν είναι απόλυτα σίγουροι ότι μπορούν να τον εμπιστεύονται. Οι ίδιοι είναι απόλυτα αφοσιωμένοι σε όσους αγαπούν και περιμένουν το ίδιο και από τους στενούς τους φίλους. Ακόμη και ένας απλός γνώριμος μπορεί να τους εμπιστευθεί οτιδήποτε χωρίς φόβο.

 
Οι Σκορπιοί ίσως αποδειχθούν δύσκολοι σύντροφοι, επειδή δεν είναι εύκολο να τους ευχαριστήσεις. Από την άλλη πλευρά, μόλις σε κατατάξουν και σου ανοίξουν αληθινά την καρδιά τους, γίνονται πολύ αφοσιωμένοι φίλοι και προσφέρουν κάθε υποστήριξη.

zodia-zvdia-22

 
Ταιριάζουν: Η λογική ομάδα των ζωδίων του Αέρα τείνει να θεωρείται υπερβολικά διανοητική και ανεύθυνη από το Σκορπιό, που βρίσκει περισσότερη υποστήριξη στα ζώδια του Νερού, όπως είναι και ο ίδιος.
Επίσης καλοί φίλοι είναι όσοι ανήκουν στα ζώδια της Γης, όπως ο Ταύρος, αν δεν είναι πολύ πεισματάρης, ή ο Αιγόκερως, αν δεν είναι άτεγκτος, ή ο Παρθένος, αν δεν είναι τόσο επικριτικός ώστε να πληγώνει την περηφάνια του Σκορπιού.

 
Όποια και αν είναι η εκλογή τους, οι Σκορπιοί τείνουν να έχουν ένα ή δύο μόνο στενούς, καλούς φίλους, με τους οποίους συνήθως τους δένει μακρόχρονος δεσμός.

 
Σε ό,τι αφορά τους Σκορπιούς η εμπιστοσύνη είναι το κλειδί για τη φιλία, γιατί δε θα εμπιστευθούν κανέναν αν δεν είναι εντελώς σίγουροι για την αφοσίωση και τη διακριτικότητά του. αν οι Σκορπιοί σας εκμυστηρευθούν πως νιώθουν, να είστε σίγουρος ότι σας θεωρούν πραγματικό φίλο.