Σκορπιός και Φιλοδοξίες

αντρασ-σκορπιος

Κοινοποίηση:

Οι Σκορπιοί δε μετρούν την επιτυχία με το χρήμα αλλά με το κατά πόσο ελέγχουν τη μοίρα τη δική τους και των άλλων.

 
Τους αρέσει να βρίσκονται στην κορυφή και να διαθέτουν εξουσία.

 
Οι γοητευτικοί Σκορπιοί έχουν την τόλμη να εισβάλλουν σε τομείς που φοβίζουν τους άλλους, να αξιοποιούν τις ευκαιρίες και να εκμεταλλεύονται επ’ ωφελεία τους τις καταστάσεις, όμως η δυνατή αυτή προσωπικότητα πολλές φορές κρύβεται πίσω από ένα ανεξιχνίαστο παρουσιαστικό.

zodia-zvdia-22

 
Οι Σκορπιοί διακρίνονται στους παραδοσιακούς τομείς της ιατρικής, του στρατού και της έρευνας. Επίσης η σκληρότητα και το πείσμα τους, τους κάνουν καλούς επιχειρηματίες. Η άνοδός τους είναι συνήθως αθόρυβη αλλά σταθερή και μεθοδική.

 
Ο μυστικοπαθής Σκορπιός δεν αποκαλύπτει τα αισθήματα που του προκαλεί η επιτυχία, μόλο που είναι προφανής η λαχτάρα του να φτάσει στην κορυφή. Συνήθως μοιράζεται γενναιόδωρα την επιτυχία με τα αγαπημένα πρόσωπα αλλά διατηρεί τις αποστάσεις του από όλους τους άλλους.

 
Συχνά το πάθος να πετύχουν τους οδηγεί στην καταστροφή, και από καιρό σε καιρό χρειάζονται κάποιες πολυτέλειες στη ζωή τους.

 
Ο Σκορπιός είναι το πιο δυναμικό και φιλόδοξο ζώδιο και αυτό σε συνδυασμό με την έντονη επιθυμία του για επιτυχία τον ανεβάζει συχνά στην κορυφή. Για να πετύχει όμως το στόχο του φέρεται άσπλαχνα και αδιαφορεί για τους άλλους.