Σκορπιός και φλερτ

αντρασ-σκορπιος

Κοινοποίηση:

Σταθερός, ευσυγκίνητος και αναπόφευκτα σεξουαλικός, ο Σκορπιός μπορεί να αντιμετωπίσει δυσκολίες στον τομέα του φλερτ. Η επιπόλαιη κουβεντούλα με τα μέλη του αντίθετου φύλου τον αφήνει ψυχρό και αδιάφορο. «Καλησπέρα και καλωσορίσατε στον πύργο του Δράκουλα», είναι μια φράση που του ταιριάζει πολύ περισσότερο. Οι Σκορπιοί είναι βέβαια μοναδικοί στο να μαγνητίζουν με μια μόνο ματιά, γιατί το διαπεραστικό βλέμμα τους γκρεμίζει τα οχυρά όλων των άλλων ζωδίων –εκτός από το δικό τους. Αλλά τα γέλια και οι επιπόλαιες διασκεδάσεις δεν αποτελούν μέρος του εξοπλισμού του και όταν οι Σκορπιοί αποφασίσουν να κατακτήσου κάποιον επιδίδονται σε αυτή τη δουλειά με διορατικότητα και επιμονή.

 
Οι Σκορπιοί βλέπουν το φλερτ σαν μια κατά μέτωπο επίθεση στα αισθήματα και τη σεξουαλικότητα του ατόμου που θέλουν να κατακτήσουν. Επίμονοι και υπομονετικοί, περιμένουν να τους πει το αλάνθαστο ένστικτό τους ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν. Από αυτή την άποψη, το φλερτ του Σκορπιού μοιάζει με το χτύπημα της κόμπρας που οπισθοχωρεί πριν υπνωτίσει το θύμα της. Το στρατηγικό του σχέδιο είναι να διεισδύσει στην καρδιά και το νου του άλλου ατόμου, πριν αποκαλύψει οτιδήποτε, κρατώντας γύρω του ένα πέπλο μυστηρίου και αγωνίας. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο του Νερού, ο Σκορπιός έχει την ικανότητα να διαισθάνεται τις επιθυμίες των άλλων και να χρησιμοποιεί αυτή τη γνώση για να τους αναστατώνει. Εμείς σας προειδοποιήσαμε!

 
Γεννημένοι με το διακαή πόθο να διεισδύσουν στα μυστικά του σύμπαντος, οι Σκορπιοί μπορεί να φλερτάρουν με κάποιον που τους κινεί έντονα την περιέργεια. Αν όμως το αίνιγμα λυθεί πολύ γρήγορα, ίσως προχωρήσουν στο επόμενο μυστηριώδες άτομο.

zodia-zvdia-22