Σκορπιός και παραψυχικές ικανότητες

scorpio

Κοινοποίηση:

Ο Σκορπιός είναι το σημείο του ζωδιακού που ενδιαφέρεται περισσότερο από όλα τα άλλα για θέματα αποκρυφιστικά και για ό,τι βρίσκεται πέρα από το φυσικό. Η ένταση των αισθημάτων του, η εσωτερική επιθυμία να αποκαλύψει τα μυστήρια και το έμφυτο παραψυχικό του χάρισμα, συνδυάζονται για αυτό το σκοπό.

 

 

Ο Σκορπιός, σαν ζώδιο του Νερού, γεννιέται με μια έμφυτη ικανότητα να νιώθει καθετί άπιαστο, όπως οι σκέψεις και τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω του και η ατμόσφαιρα του χώρου. Συχνά «πιάνει» δονήσεις από το παρελθόν και ορισμένα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό μπορεί να είναι διορατικά ή να έχουν το χάρισμα να θεραπεύουν.

 

 

Είναι εύκολο για ένα Σκορπιό να αναπτύξει τα παραψυχικά του χαρίσματα. Όπως συμβαίνει και με το Λέοντα, ο Σκορπιός που ασχολείται με παραψυχικές θεραπείες ή τη μαντική τέχνη, πρέπει να πολεμήσει την επιθυμία του για δύναμη καθώς αυτό μπορεί να επηρεάσει την καθαρότητα και την ακρίβεια της δουλειάς του. Η ικανότητα να έρχεται σε επαφή με άλλα βασίλεια ζωής σημαίνει ότι όποιος Σκορπιός θελήσει να αναπτύξει τα παραψυχικά του χαρίσματα πρέπει να το κάνει μόνο αν βρει ένα καλό δάσκαλο για να τον οδηγήσει. Πολλές από τις παραψυχικές και μαντικές τέχνες ταιριάζουν στο Σκορπιό και αναρίθμητοι αστρολόγοι, διορατικοί και θεραπευτές έχουν το ζώδιο αυτό πολύ τονισμένο στο ωροσκόπιό τους.

zodia-zvdia-22

 

 

Η αγάπη τους να βυθίζονται μέσα στα μυστήρια έχει σαν συνέπεια ότι συχνά μαγεύονται από τα παραψυχικά φαινόμενα και ιδιαίτερα από αυτά που σχετίζονται με τη γέννηση ή τις επιθανάτιες εμπειρίες. Μπορεί να τους ενδιαφέρουν επίσης τα απόκρυφα μυστήρια, όπως οι χαμένες ήπειροι της Ατλαντίδος και της Μου.