Σκορπιός και Πάθος

ζωδια-σκορπιος-taro

Κοινοποίηση:

Είναι αναμφίβολα, αν όχι το περισσότερο, πάντως ένα από τα περισσότερο φλογερά σημεία του ζωδιακού κύκλου. Το στοιχείο του νερού του χαρίζει μια έντονα συναισθηματική φύση και επειδή είναι Σταθερό ζώδιο, τα αισθήματά του είναι πολύ ισχυρά. Η επίδραση του Άρη και του Πλούτωνα που είναι κυβερνήτες του Σκορπιού, αυξάνουν τη φλόγα και το πάθος του. Έτσι, όσοι είναι γεννημένοι σε αυτό το ζώδιο, παθιάζονται πολύ εύκολα για τα πάντα. Έχουν εξαιρετικά έντονες προτιμήσεις και ποτέ δεν καταφεύγουν σε ημίμετρα. Αγαπούν με πάθος αλλά και το μίσους τους έχει την ίδια φλόγα.

 
Όταν ένας άνθρωπος ή ένας σκοπός συγκινήσει την τρυφερή καρδιά ενός Σκορπιού, εκείνος θα του αφοσιωθεί με μεγάλο πάθος. Αν το θελήσουν οι Σκορπιοί γίνονται φλογεροί εραστές. Αν πάλι διαλέξουν το δρόμο της μοναξιάς, θα τον διαβούν με την ίδια ζέση. Όταν ενδιαφέρονται για κάτι, αφοσιώνονται σε αυτό με ενθουσιασμό και επενδύουν τεράστια αποθέματα ενέργειας στο αντικείμενο του πάθους τους. Ο αθλητισμός και τα προγράμματα για τη διατήρηση μιας καλής φυσικής κατάστασης του σώματός τους τους προσελκύουν, αλλά μαγεύονται και από τη θρησκεία,το μυστικισμό και τις απόκρυφες επιστήμες. Οι λεγόμενοι ευγενείς σκοποί, τους ενδιαφέρουν ιδιαίτερα και όσο μεγαλύτερη είναι η πρόκληση που εμπεριέχουν, τόσο περισσότερο πάθος ξυπνούν μέσα τους. Στους Σκορπιούς αρέσει να ζουν έντονα και να αισθάνονται πως ελέγχουν εκείνοι τα πράγματα, για αυτό και συχνά αντιδρούν βίαια στις παρεμβάσεις των δικών τους ανθρώπων.

 
Οι Σκορπιοί αντιπαθούν να μιλούν πολύ για τα πράγματα που τους συγκινούν και για την προσωπική τους ζωή. Συχνά, δείχνουν περισσότερο αδιάφοροι από όσο πραγματικά είναι, θέλοντας να παραπλανήσουν το περιβάλλον τους. Αλλά κάτω από την ήρεμη, ατάραχη επιφάνεια, κρύβεται μια φλόγα που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο ζώδιο.

zodia-zvdia-22