Σκορπιός και Πεπρωμένο

ζωδιο-σκορπιος

Κοινοποίηση:

Με το Βόρειο Δεσμό σε ένα από τα ζώδια της Φωτιάς, οι Σκορπιοί νιώθουν ότι ο υπόλοιπος κόσμος δεν τους παίρνει αρκετά στα σοβαρά. Πρέπει να κάνουν μια συντονισμένη προσπάθεια για να δώσουν στη ζωή τους μια πιο ξένοιαστη και αισιόδοξη νότα. Η υπερβολική απασχόληση με τις αρνητικές πλευρές της ζωής μπορεί να τους στερήσει αυτά που εκείνη έχει να τους προσφέρει.

 
Ο Βόρειος Δεσμός στο Γήινο Αιγόκερω ή την Παρθένο προσφέρει περισσότερη αρμονία. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, αλλά οι Σκορπιοί θα ξέρουν πως ο χρόνος είναι με το μέρος τους, όπως και οι άνθρωποι γύρω τους. Ένας Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο απαιτεί από τους Σκορπιούς να εκμεταλλευτούν θετικά τα οδυνηρά μαθήματα του παρελθόντος για να βάλουν γερά θεμέλια στο μέλλον. Συμβουλευτές ή ψυχοθεραπεία θα τους βοηθήσουν να σφυρηλατήσουν τους απαραίτητους κρίκους και να βρουν το σωστό δρόμο τους. Οι Βόρειοι Δεσμοί σε ζώδια του Αέρα μπορούν επίσης να δημιουργήσουν υπερένταση στους Σκορπιούς. Μπορεί και πάλι να χρειαστεί να ξεπεράσουν ψυχολογικά μπλοκαρίσματα για να μπορέσουν να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Το κλειδί σε αυτή την περίπτωση είναι η κατανόηση. Για τους Σκορπιούς με το Βόρειο Δεσμό σε ένα ζώδιο του Νερού η ζωή είναι αναμφισβήτητα πιο άνετη. Μπορεί τα αισθήματα να είναι βαθιά και να ξυπνάνε έντονα πάθη κάθε τόσο, αλλά θα μπορούν να τα ελέγξουν για να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή. Έτσι ή αλλιώς, θα έχουν την ηθική υποστήριξη όποτε τη χάνουν.

 
Αυτό το συγκινησιακό ζώδιο έχει απόλυτη ανάγκη να νιώθει ότι εκπληρώνει έναν προορισμό στη ζωή. Χαρά και λύπη βαδίζουν χέρι  χέρι όταν ο Σκορπιός αρπάζει ή αντιμετωπίζει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζουν οι Δεσμοί και τις χρησιμοποιεί για να αντιληφθεί καλύτερα τον εαυτό του.

zodia-zvdia-22