Σκορπιός και Περιουσία

zwdia-2015-ταρο

Κοινοποίηση:

Σαν και τα άλλα ζώδια του Νερού, οι Σκορπιοί έχουν την τάση να δένονται συναισθηματικά με τα υπάρχοντά τους, ενώ η Σταθερότητα αυξάνει την επιθυμία τους να κατέχουν και να συσσωρεύουν πράγματα. Το πάθος τους, όμως παίζει μεγάλο ρόλο και αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να συγκρούονται συχνά με τους άλλους. Εξαίρεση αποτελούν οι Σκορπιοί που αποστρέφονται τον υλικό κόσμο και αναζητούν μια καθαρά πνευματική ζωή. Αυτό που ψάχνουν να βρουν οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο, είναι η ισορροπία που θα τους επιτρέπει να απολαμβάνουν την περιουσία τους χωρίς αισθήματα ενοχής σχετικά με την κατοχή της, ή φόβους σχετικά με την ενδεχόμενη απώλειά της.

 
Οι Σκορπιοί συχνά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου σχετικά με την περιουσία τους, κρατώντας κλειδωμένα τα πολύτιμα αντικείμενα ή κρύβοντάς τα σε μυστικά μέρη. Αυτό οφείλεται κατά ένα μέρος στο ότι δεν τους αρέσει να μιλούν για οτιδήποτε θεωρούν σημαντικό, αλλά και στο ότι δεν τους αρέσει να μπερδεύονται οι άλλοι στα πόδια τους.

 
Τέτοιοι άνθρωποι τείνουν να έχουν ασυνήθιστα γούστα και συχνά έλκονται από αντικείμενα με απόκρυφη ή μυστικιστική σημασία, τα οποία δεν εκτιμούν οι άλλοι. Οι Σκορπιοί εκτιμούν επίσης τον εξοπλισμό που σχετίζεται με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά τους, τα οποία είναι συχνά σε μεγάλο βαθμό υλικά και μπορεί να αποκαλύπτουν την επιρροή του κυβερνήτη τους του Πλούτωνα. Την έχετε άσχημα αν κλέψετε τέτοια πράγματα!

zodia-zvdia-22

 
Συχνά δημιουργούνται διαμάχες σχετικά με τα πράγματα που οι Σκορπιοί μοιράζονται με τους άλλους, ή σχετικά με κάποια κληρονομιά. Αυτοί οι άνθρωποι συχνά αναπτύσσουν ισχυρή συναισθηματική σχέση με αντικείμενα και από τη στιγμή που συμβαίνει κάτι τέτοιο δε θα είναι καθόλου πρόθυμοι να τα αποχωριστούν.