Σκορπιός και Πνεύμα

γυναικα-σκορπιος-ερωτικο-ωροσκοπιο-zodia

Κοινοποίηση:

Ο νους του Σκορπιού είναι ένα σπάνιο μείγμα διαίσθησης και λογικής, που συνδυάζει τις συναισθηματικές αντιδράσεις των ζωδίων του Νερού, με μια σπάνια εξυπνάδα που διαπερνά και το πιο σκοτεινό μυστήριο. Όταν το θελήσουν, οι Σκορπιοί είναι ικανοί να επιδείξουν κρυστάλλινη λογική και να αναλύσουν κάτι με απόλυτη διαύγεια και αυτοσυγκέντρωση. Συχνά, ωστόσο, τα έντονα συναισθήματά τους και οι κρυφοί φόβου τους αναγκάζουν αυτούς τους ανθρώπους να καταλήξουν γρήγορα σε μια λύση, βασισμένοι περισσότερο στο ένστικτο παρά στη λογική.

 
Επιπλέον, οι Σκορπιοί έχουν κάποιες ηγετικές τάσεις, προφανώς εξαιτίας του πλανήτη που τους κυβερνά, του Πλούτωνα. Έτσι, εκείνο που απασχολεί το νου τους διαρκώς είναι πως θα αποκτήσουν δύναμη –αν όχι πάνω στους άλλους, τότε πάνω στον ίδιο τους τον εαυτό. Αν δεν εκτονωθεί δημιουργικά αυτή τους η τάση, μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα καταστροφική.

 
Οι Σκορπιοί θα έπρεπε να προσπαθούν να αποφεύγουν τα βιαστικά συμπεράσματα, καθώς η έμφυτη καχυποψία τους μπορεί να τους οδηγήσει να βλέπουν διαρκώς το κακό. Και καθώς είναι Σταθερό ζώδιο, πείθουν πάντα τον εαυτό τους πως έχουν δίκιο, έστω και αν όλα τα στοιχεία δείχνουν το αντίθετο. Γενικά, ο νους του Σκορπιού λειτουργεί καλύτερα όταν διεισδύει κάτω από την επιφάνεια ή προσπαθεί να φτάσει στην καρδιά ενός προβλήματος. Ωστόσο, μην προσπαθήσετε να καταλάβετε τον τρόπο που δουλεύει –ακόμα και οι ίδιοι οι Σκορπιοί τα βρίσκουν σκούρα σε αυτό το σημείο.

zodia-zvdia-22

 
Ο συνδυασμός λογικής και διαίσθησης, χαρίζει στους Σκορπιούς μια οξύνοια που δε διαθέτει κανένα άλλο ζώδιο. Έχουν την ικανότητα να κρίνουν τους ανθρώπους και τις καταστάσεις σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και συνήθως βλέπουν κάτω από την επιφάνεια πράγματα που δε φαίνονται εκ πρώτης όψεως.