Σκορπιός και Σελήνη

πανσεληνος

Κοινοποίηση:

Σκορπιός – Κριός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Κριό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, αυτός είναι ένας συνδυασμός που υποδηλώνει ότι είστε μάλλον πολύ σκληροί και θετικοί, με τάση να παρασύρεστε σε υπερβολική οργή, επειδή έχετε μεγάλη φυσική και νοητική μαχητικότητα. Είστε κάπως ζηλότυποι και στην κάθε απασχόληση θέλετε να βρίσκεστε σε μια θέση, από όπου να μπορείτε να ελέγχετε τους άλλους με τη θέλησή σας. Όμως, αν υποθέσουμε ότι μπορείτε να κρατήσετε τη θέλησή σας κάτω από τον έλεγχο της λογικής, είστε ικανοί να καταλάβετε υπεύθυνες θέσεις. Μερικές φορές έχετε την τάση να ικανοποιείτε τα αισθήματά σας, αδιαφορώντας εντελώς για τις συνέπειες. Τα αισθήματα και τα πάθη σας είναι έντονα και πρέπει να καλλιεργήσετε όλη τη λογική που διαθέτετε, προκειμένου να κυβερνήσετε την προσωπικότητά σας. Για το συνδυασμό αυτό ο χρυσός κανόνας που πρέπει να ακολουθείτε αυστηρά είναι: κάνετε αυτό που θα θέλατε να σας κάνουν.

 

Σκορπιός – Ταύρος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Ταύρο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα σας αρέσει η μελέτη της φύσης και θα αγαπάτε την τάξη, το ρυθμό, το χορό, τη μουσική και καθετί που προκαλεί αρμονία. Όταν όλα τα άλλα πράγματα είναι ομαλά, η θέση αυτή σας χαρίζει την ικανότητα και τη διόραση που σας κάνουν κατάλληλους για τη μελέτη της Ιατρικής. Έχετε μελετηρό νου. Η πολικότητα αυτή τείνει να φέρει τη φύση του Σκορπιού κάτω από την κυριαρχία των νόμων και των εθίμων. Δεν σας αρέσει να σας κατηγορούν και επιθυμείτε έντονα να σας εγκρίνουν εκείνοι που αγαπάτε. Διαθέτετε μεγάλη συντροφικότητα και την ικανότητα να αγαπάτε πολύ δυνατά και βαθιά. Είστε πολύ σταθεροί και αμετακίνητοι, όταν αποφασίσετε κάτι. Ανυπομονείτε να προσφέρετε τα απαραίτητα για την ευημερία εκείνων στους οποίους είστε προσκολλημένοι και είστε προσεκτικοί και συνετοί σχετικά με τα αισθήματα των άλλων.

 

Σκορπιός – Δίδυμοι
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στους Διδύμους, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι τρέφετε μεγάλη αγάπη για την τέχνη και την επιστήμη και θαυμάζετε τη διανοητική ικανότητα και τη ρητορική δεινότητα των άλλων. Σας αρέσει να διδάσκετε και προσβλέπετε σε ανώτερες επιτεύξεις στον τομέα της εκπαίδευσης. Είναι σχεδόν απίθανο να ακολουθήσετε κάποιο σύστημα σκέψης που δεν είναι δημοφιλές και είστε πολύ επιφυλακτικοί στην εξωτερική ζωή και στις συνήθειές σας. Είστε κάπως περήφανοι και αξιοπρεπείς και δεν σας αρέσει ο σκληρός σωματικός μόχθος ή οποιαδήποτε κατάσταση στη ζωή, η οποία δεν συνεπάγεται μια άνετε και καλή κοινωνική θέση. Σας αρέσει η λεπτότητα και το μεγαλείο, επιθυμείτε να πετύχετε στη ζωή και για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιήσετε τόσο την ενέργεια όσο και την εργατικότητά σας, για να βελτιώσετε την κατάστασή σας.

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός – Καρκίνος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Καρκίνο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε ένα διαυγή, λογικό νου και μεγάλη επιθυμία για αρμονία, ειδικά στην οικογενειακή ζωή. Έχετε μεγάλη επιθυμία για συμπάθεια και αγάπη από το αντίθετο φύλο, αλλά, θα χρειαστεί να ελέγξετε τον αισθησιασμό σας και να αφήσετε τη λογική να κυριαρχήσει πάνω στο πάθος και το συναίσθημα.  Πρέπει να προσέχετε τη ζήλια και να μην παραπλανάστε τόσο εύκολα από τους άλλους. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι και όσον αφορά στα αισθήματα και τις συγκινήσεις, δεν χρησιμοποιείτε αρκετά τη διάκριση. Ως ένα βαθμό νιώθετε ένα αίσθημα εξάρτησης από τους άλλους, ειδικά όσον αφορά τη συμπάθεια, και πρέπει να μελετήσετε τους χαρακτήρες εκείνων με τους οποίους έρχεστε σε επαφή, ώστε να μην υποφέρετε επειδή χαρίσατε την εμπιστοσύνη σας σε λάθος άτομο.

 

Σκορπιός – Λέων
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Λέοντα, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μια πολύ θερμή και δυνατή φύση, καθώς και την τάση να καθοδηγείστε ολοκληρωτικά από τα αισθήματα και τις συγκινήσεις, που είναι πολύ έντονες. Όποιος έχει αυτή την πολικότητα, είναι αναγκαίο να κατανοήσει πλήρως το νόμο της ύπαρξης του  και θα πρέπει να προσπαθήσετε και να ζείτε πάντα, μια όσο πιο αγνή ζωή γίνεται, έτσι ώστε η μελλοντική σας υγεία και ευτυχία να μην διατρέξει κίνδυνο. Έχετε την ικανότητα να θεραπεύετε και μπορείτε να μελετήσετε Ιατρική, αλλά για να πετύχετε, είναι απαραίτητο να είστε προσεκτικοί στη δίαιτα, να απέχετε από όλα τα διεγερτικά και τα ναρκωτικά και να αποφεύγετε όλα τα πάθη και την αναστάτωση, διαφορετικά, μπορεί να βλαφτεί η λειτουργία της καρδιάς. Ο συνδυασμός αυτός χαρίζει εκείνο το έντονο εσωτερικό αίσθημα, το οποίο δημιουργεί πάντα ένα ισχυρό χαρακτήρα.

 

Σκορπιός – Παρθένος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στην Παρθένο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε προικισμένοι με μεγάλη ενεργητικότητα, θετικότητα και επικριτικότητα. Σας αρέσει το διάβασμα και έχετε τάση προς τις φιλολογικές ασχολίες. Δεν σας αρέσει να βρίσκεστε σε μια υποδεέστερη θέση, αλλά σε μια θέση από όπου θα μπορείτε να ασκείτε έλεγχο. Προσέξτε την τάση σας να βρίσκετε λάθη και να είστε μερικές φορές μάλλον αναίσθητοι και σκληροί. Έχετε αρκετό πάθος, όταν διεγείρεστε, και πρέπει να προσέχετε να συγκρατείτε το θυμό, γιατί αν αφήνεστε να σας παρασύρει συχνά, ίσως γίνετε επιρρεπείς σε κρίσεις άσθματος. Διαθέτετε αρκετή αυτοσυγκράτηση, έναν πρακτικό και διαυγή νου και κάνετε θαυμάσια χρήση της κριτικής ικανότητας, αν μάθετε να αναγνωρίζετε το καλό, καθώς και το ατελές στα πράγματα και στους ανθρώπους.

 

Σκορπιός – Ζυγός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Ζυγό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, ο συνδυασμός αυτός δείχνει ότι έχετε μια εσωτερική αντίληψη, με μια τάση να αμφιβάλλετε, να ανιχνεύετε και να διερευνάτε το μέλλον, η οποία θα αναπτύξει τη διόρασή σας και μερικές φορές, όταν και οι άλλες πλανητικές επιρροές είναι ευνοϊκές, μπορεί να ενισχύει τη διόραση. Έχετε την τάση να αναμιγνύετε τη λογική με την ενόραση, πράγμα που ευνοεί την αξιοπρέπεια του χαρακτήρα, με κάποια ευγένεια αισθημάτων και συμπεριφοράς. Διαθέτετε επιχειρηματική αντίληψη και τάση να πετύχετε στον τομέα αυτό. Επίσης, έχετε κάποιο φιλολογικό ταλέντο, αγαπάτε την επιστήμη και έχετε καλή κρίση. Η αντιληπτική σας ικανότητα είναι πολύ έντονη και μπορείτε να κάνετε φυσικές και μεταφυσικές σκέψεις, που σας προδιαθέτουν να πετύχετε στη ζωή. Επομένως, αυτός είναι γενικά ένας καλός συνδυασμός.

 
Σκορπιός – Σκορπιός
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Σκορπιό, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, φαίνεται ότι είστε πολύ σταθεροί ανεξάρτητοι και αυτάρκεις, μπορείτε να μείνετε μόνοι σας στον κόσμο και αναζητάτε ελάχιστους στενούς φίλους. Είστε κάπως υλιστικοί στη σκέψη και στα αισθήματα και σπάνια περνάτε πέρα από την περιοχή των πέντε αισθήσεων. Αλλά, είστε πολύ σαφείς και λογικοί στα πρακτικά πράγματα. Σας ενδιαφέρουν θέματα επιχειρήσεων, διακυβέρνησης και εκπαίδευσης. Είστε κάπως συμβατικοί, με μια ελαφρά τάση να τιμάτε και να υποστηρίζετε τις υπάρχουσες καταστάσεις και να παίρνετε συμβουλές από άλλους ή να οδηγείστε από αυτούς. διαθέτετε αρκετή περηφάνια, αξιοπρέπεια και κάποια αυτάρκεια, μεγάλη ικανότητα για κριτική και ανάλυση μαζί με ισχυρή θέληση. Καλλιεργήστε τη συμπάθεια.

 

Σκορπιός – Τοξότης
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Τοξότη, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι αγαπάτε το νόμο και την τάξη, αλλά μερικές φορές είστε σαρκαστικοί και απότομοι στην ομιλία, επειδή έχετε την τάση να λέτε ό,τι σας έρχεται στο νου, χωρίς να λογαριάζετε τις συνέπειες. Σας αρέσει η δημόσια ζωή, αλλά πρέπει να προσέχετε να μην είστε υπερβολικά απερίσκεπτοι και ριψοκίνδυνοι. Μεγάλος αυτοέλεγχος και καλλιέργεια απαιτούνται, για να υποτάξουν την έντονη φύση σας. Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που προέρχονται από το συνδυασμό αυτό, είναι η ζηλοτυπία, και θα υποφέρετε πολύ  αν αφήνετε τέτοιες σκέψεις να σας κυριαρχούν. Μην αφήνετε ποτέ τον εαυτό σας να γίνεται απρόσεκτος, αλλά προσπαθήστε πρώτα να σκέφτεστε και ύστερα να πράττετε, γιατί διαφορετικά μπορεί, κάτω από μια παρόρμηση της στιγμής, να κάνετε κάτι για το οποίο θα μετανιώνετε σε όλη σας τη ζωή.

 

Σκορπιός – Αιγόκερως
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Αιγόκερω, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, υποδηλώνει ότι έχετε μια φύση κατάλληλη για να κυβερνά και να οργανώνει, να σχεδιάζει και να τακτοποιεί. Αγαπάτε το μεγαλείο, την επίδειξη κλπ. Σας αρέσει να έχετε το πλουσιότερο και το καλύτερο στο καθετί και προτιμάτε να διευθύνετε μόνο τα πιο ακριβά και αριστοκρατικά μέρη, όταν οι συνθήκες και οι ευκαιρίες σας το επιτρέπουν. Έχετε μια τάση προς τη συμβατικότητα και σας αρέσει να ακολουθείτε απαράβατους κανόνες και συνήθειες. Είστε πολύ φιλόδοξοι και επιθυμείτε να αποκτήσετε αναγνώριση και φήμη στον κόσμο. Προτιμάτε ένα δημόσιο παρά έναν ιδιωτικό τομέα και είστε σε θέση να μελετήσετε σκληρά, προκειμένου να πετύχετε σε ό,τι αναλαμβάνετε. Με τον τρόπο αυτό είναι πιθανόν να τα καταφέρετε στο σχεδιασμό και στις επιχειρήσεις.

 

Σκορπιός – Υδροχόος
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στον Υδροχόο, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι είστε πολύ συντηρητικοί, σας έλκουν οι δημόσιες συγκεντρώσεις και τα θεάματα, ειδικά εκείνα που κατευθύνονται από τις πλούσιες και αριστοκρατικές τάξεις. Είστε καλοί κριτές της ανθρώπινης φύσης και ικανοί να υπηρετήσετε το κοινό με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εκτιμάτε πολύ την κοινή γνώμη και δίνετε υπερβολική σημασία στην εξωτερική εμφάνιση. Είστε πιστοί στην υπηρεσία σας και μπορείτε να προσαρμοστείτε στην επιχειρηματική ζωή, αλλά υπάρχει κίνδυνος να παρατραβάτε τα πράγματα εξαιτίας της επιθυμίας σας να ξεπερνάτε τους άλλους στην επίδειξη. Έχετε την ικανότητα να διαβάζετε το χαρακτήρα και έχετε έμφυτη μια περίεργη γνώση της ανθρώπινης φύσης.

 

Σκορπιός – Ιχθύες
Αν αναμιγνύετε την επιρροή του Ήλιου στο Σκορπιό και της Σελήνης στους Ιχθύες, που αντιπροσωπεύουν τον ατομικό και προσωπικό σας χαρακτήρα, μπορεί να ειπωθεί ότι έχετε μελετηρή φύση, αλλά είστε κάπως ανήσυχοι, αγωνιάτε και σκέφτεστε υπερβολικά την επιτυχία σας στη ζωή. Κατά πάσα πιθανότητα εκτιμάτε πολύ, άτομα που έχουν ανώτερη μόρφωση ή επιτυχία στον τομέα της φιλολογίας, επειδή έχετε την επιθυμία και την ικανότητα να φτάσετε σε τέτοιες επιτεύξεις. Σας έλκουν υπερβολικά τα μεντιουμιστικά και ψυχικά φαινόμενα και έχετε έντονη επιθυμία να γνωρίσετε κάτι για την αόρατη πλευρά της ζωής. Έχετε κάποια δυαδικότητα μέσα σας και πρέπει να προσέχετε την απογοήτευση, τη μελαγχολία, την ανησυχία και την αγωνία και να προσπαθείτε να καλλιεργήσετε μια αισιόδοξη και χαρούμενη νοητική στάση. Η προσωπικότητά σας ρέπει προς την αναποφασιστικότητα και την απογοήτευση, ενώ η ατομικότητά σας προς την περηφάνια και το μεγαλείο, έλκοντας έτσι προς τα πάνω την κατώτερη. Ωστόσο το γενικό σύνολο είναι ψυχικό.