Σκορπιός και σεξ

αντρασ-σκορπιος

Κοινοποίηση:

Οι Σκορπιοί τείνουν να θεωρούν το σεξ ευκαιρία για να εξερευνήσουν τα απόκρυφα βάθη του συναισθήματος και ναι μια απευθείας σύνδεση με τη ζωτική δύναμη μέσα από την ερωτική πράξη. Επομένως, οι άτολμες ψυχές ας αποφεύγουν τις σεξουαλικές επαφές με τους Σκορπιούς, επειδή συχνά αποδεικνύονται υπερβολικά έντονες και φλογερές για κοινούς θνητούς.

 
Συχνά η επιθυμία τους για ένα άπιαστο πρόσωπο αποκαλύπτει μια τάση αυτοκαταστροφής. Και ακόμα περισσότερο, οι Σκορπιοί, σαν σταθερό ζώδιο, δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα. Έτσι, αν ενδώσουν σε μια τέτοια έμμονη ιδέα, μπορεί να επιβάλουν στον εαυτό τους έναν τρομερό πόνο. Μια αγαπημένη σεξουαλική φαντασίωσή τους, που συχνά απεικονίζει δυνατά σεξουαλικά σύμβολα, έχει σχέση με την ανακάλυψη ασφαλούς διεξόδου για τη σκοτεινότερη πλευρά της φύσης τους, που καταπιέζεται σταθερά στην καθημερινή τους ζωή.

 
Ο Σκορπιός είναι ένα έντονα απομονωμένο και μυστικοπαθές ζώδιο και όσοι έχουν γεννηθεί σ’ αυτό προστατεύουν τα συναισθήματά τους. Ταυτόχρονα η οξυδέρκειά τους, τους βοηθά να γνωρίζουν τα συναισθήματα των άλλων. Έτσι είναι αναγκαίο να εισχωρήσει κανείς βαθιά μέσα στα διεισδυτικά τους μάτια για να δει έστω και ένα ίχνος από το πάθος τους. Αυτή η ικανότητα να κρύβουν τα συναισθήματά τους χρησιμοποιείται συχνά από τους Σκορπιούς για να κρατούν κάτω από την εξουσία τους τα πιο ευάλωτα ζώδια.

zodia-zvdia-22

 
Αυτό το έντονα φλογερό ζώδιο είναι γνωστό σαν υπέροχος εραστής, αλλά μόλις ερωτευτείτε ένα Σκορπιό θα βρεθείτε κάτω από την κυριαρχία του ολοκληρωτικά. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο στόχος τους, γιατί δίνουν μεγάλη σημασία στη σεξουαλική δύναμη και συχνά φτάνουν στις υπερβολές για να την επιτύχουν.