Σκορπιός και Σχέσεις

zwdia

Κοινοποίηση:

Ο Σκορπιός, αν και εκ φύσεως φλογερός και αισθηματίας, σπάνια δημιουργεί ερωτικές σχέσεις όταν είναι δεσμευμένος. Η αφοσίωση, η πίστη και ο αυτοέλεγχος είναι μερικά απ’ τα χαρακτηριστικά αυτού του ζωδίου και οι περισσότεροι Σκορπιοί δε ριψοκινδυνεύουν για τίποτε την οικογενειακή γαλήνη τους. Δυστυχώς, τα ψυχολογικά παιχνίδια που έχουν την τάση να παίζουν με τους συντρόφους τους, σβήνουν μερικές φορές τη σεξουαλική φλόγα με αποτέλεσμα να αναζητούν αλλού την ικανοποίηση. Ο Σκορπιός φημίζεται επίσης για τη σκοτεινή, εκδικητική πλευρά του χαρακτήρα του, που πολλές φορές τον σπρώχνει να έχει περιπέτειες μόνο και μόνο για να εκδικηθεί το έτερο του ήμισυ.

 
Όταν ο Σκορπιός δημιουργεί εξωσυζυγικούς δεσμούς το κάνει με το ίδιο έντονο πάθος που χαρακτηρίζει και τους άλλους τομείς της ζωής του. Κατά βάθος είναι ζηλιάρης και ζηλότυπος και απαιτεί πλήρη αφοσίωση και πίστη απ’ τον καινούριο παρτενέρ του. Η συμπεριφορά του όμως είναι ψυχρή κι αδιάφορη, γιατί δεν τολμά να αποκαλύψει τα πραγματικά του αισθήματα παρά μόνο όταν είναι σίγουρος ότι είναι αμοιβαία. Ο δεσμός μ’ ένα Σκορπιό, αν και σέξι, μυστηριώδης κι έντονος, είναι πάντα θανάσιμα σοβαρός. Καλά θα κάνουν να το έχουν αυτό υπόψη τους οι πιθανοί εραστές του Σκορπιού γιατί αλλιώς υπάρχει κίνδυνος αυτό που άρχισε σαν μια απλή περιπέτεια να καταλήγει, κυριολεκτικά, σε μοιραία έλξη.

 
Ο Σκορπιός προτιμά να κρατάει κρυφές τις ερωτικές σχέσεις του, όπως φροντίζει να προφυλάσσει το καθετί που έχει σχέση με την ιδιωτική ζωή του. Αυτό, προστατεύει τον εγωισμό του σε περίπτωση απόρριψης αλλά και ενισχύει την υπερένταση και τη συγκίνηση που τόσο χρειάζεται αυτό το ζώδιο.

zodia-zvdia-22