Σκορπιός και Τύχη

scorpio

Κοινοποίηση:

Οι Σκορπιοί δημιουργούν οι ίδιοι και με πολλούς τρόπους την τύχη τους. Ήρεμα αποφασιστικοί, σπάνια παρεκκλίνουν από τον κύριο στόχο τους και πρόθυμα επεκτείνουν τη νοητική τους ενέργεια για να ανακαλύψουν λειτουργικές λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσουν στο δρόμο.

 
Έχουν τρομερή εσωτερική δύναμη και παρόλο που αυτό δε φαίνεται καθαρά στον τυχαίο παρατηρητή, είναι ικανοί να ξεπεράσουν τις περισσότερες μορφές εμποδίων με την επιμονή τους απλώς και την αδάμαστη θέληση. Η ισχυρή λογική σε συνδυασμό με την επιμονή έχουν σαν συνέπεια να μην παραδέχονται ποτέ ότι τους ξεγέλασε η τύχη. Στην πράξη, είναι πιο εύκολο για τους ανταγωνιστές να βγουν από το παιχνίδι, παρά να προσπαθήσουν να νικήσουν ένα Σκορπιό. Η μαγνητική τους προσωπικότητα τους κάνει ικανούς να χειρίζονται την τύχη τους έτσι ώστε να τους προσφέρει το αποτέλεσμα που προσδοκούν. Έχουν μεγάλη διαίσθηση και μπορούν να εντοπίσουν τις αδυναμίες των άλλων. Τα γεγονότα σπάνια τους καταλαμβάνουν εξ απροόπτου αλλά και όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, συνήθως τους βγαίνει σε καλό.

 
Ως προς τα τυχερά παιχνίδια ή τις επενδύσεις, για τα οποία ενδιαφέρονται συχνά, οι Σκορπιοί αφοσιώνονται συνήθως στη δουλειά και δαπανούν αρκετό χρόνο στην προσπάθεια κατανόησης του θέματος. Εξαιτίας αυτού του χαρακτηριστικού «βρίσκουν» την τύχη ακόμα και στα πιο άτυχα μέρη.

zodia-zvdia-22

 
Στους Σκορπιούς αρέσει να ελέγχουν το πεπρωμένο τους. Επομένως, η στάση τους απέναντι στην τύχη είναι πολύ προσωπική και προτιμούν συνήθως να θεωρούν ένα τυχερό γεγονός σαν αντανάκλαση της δικής τους κατανόησης και ελέγχου που άσκησαν στις ενδιάμεσες διαδικασίες.