Σκορπιός και ωροσκόπος

astrologia

Κοινοποίηση:

Σκορπιός – Κριός
Άτομο με μεγάλες δυνατότητες και υπαρξιακά προβλήματα. Τον χαρακτηρίζει έντονος ερωτισμός και μαχητικότητα. Σε όλη του τη ζωή παλεύει με πολλές αντιξοότητες και συνήθως ζει σκληρά γεγονότα.

 

Σκορπιός – Ταύρος
Σταθερός, αποφασιστικός, μεγαλόψυχος, κάποιες φορές και αδιάλλακτος. Υπερασπίζεται μέχρι το τέλος ατό που αγαπάει και στο οποίο πιστεύει. Πρέπει να ελέγχει τις υλιστικές τάσεις του, γιατί είναι ικανός να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο προκειμένου να πραγματοποιήσει ανάλογα σχέδια.

 

Σκορπιός – Δίδυμοι
Αντιφατικός συνδυασμός. Έχει έντονη την ανάγκη για επικοινωνία και συγχρόνως το πάθος και την ένταση που διακρίνει το Σκορπιό. Δύσπιστος, ερωτικός, περίεργος και εργατικός. Συναισθηματικά, δύσκολα δένεται με κάποιον, όταν όμως το κάνει γίνεται καταπιεστικός.

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός – Καρκίνος
Ευαίσθητος, φιλότεχνος και με μεγάλα πάθη. Έχει φοβίες και πολλές φορές γίνεται καταπιεστικός. Έχει υπαρξιακά προβλήματα και μεγάλη ψυχική δύναμη. Συχνά, η υγεία του έχει προβλήματα, ενώ ο γάμος και ο έρωτας τον απασχολούν σε όλη του τη ζωή.

 

Σκορπιός – Λέων
Ιδιοσυγκρασία εξαιρετική δυνατή. Έχει ακατάβλητη αντοχή, σιδερένια θέληση και μεγάλες φιλοδοξίες. Συχνά όμως γίνεται άπληστος. Τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η κοινωνική του άνοδος και θέλει πάντα να ξεχωρίζει. Πολλές φορές είναι ζηλιάρης και απαιτητικός.

 

Σκορπιός – Παρθένος
Διαθέτει πολλές δυνάμεις και ικανότητες και μπορεί να πετύχει πολλά εάν τις μεθοδεύσει και τις οργανώσει, όπως άλλωστε έχει και την ικανότητα να κάνει. Τον ενδιαφέρει η κοινωνική του άνοδος, όμως, δεν επιλέγει πάντα τα σωστά μέσα. Συχνά δημιουργεί προβλήματα στο περιβάλλον του.

 

Σκορπιός – Ζυγός
Ευσυγκίνητος και ευαίσθητος, συχνά συγκρούεται με τον ίδιο του τον εαυτό. Το αίσθημα της δικαιοσύνης είναι πολύ ισχυρό και συχνά δίνει μάχες. Τα αισθηματικά του είναι ταραγμένα και τα χρονικά διαστήματα που ζει γαλήνια είναι πολύ σύντομα.

 

Σκορπιός – Σκορπιός
Εκπέμπει γοητεία και μαγνητίζει. Τα αισθήματα και τα συναισθήματά του είναι έντονα και ακραία. Έχει πολύ καλό αμυντικό σύστημα και είναι πολύ εύθικτος. Οι δυνάμεις που διαθέτει είναι τεράστιες και μπορεί να τις χρησιμοποιήσει τόσο για καλούς σκοπούς όσο και καταστροφικούς.

 

Σκορπιός – Τοξότης
Η φύση τον έχει οπλίσει με μεγάλη φυσική αντοχή ώστε να ξεπερνάει όσα δυσάρεστα του επιφυλάσσει η ζωή. Άτομο με πολλές εσωτερικές συγκρούσεις και πολύ ανεξάρτητο. Τον ενδιαφέρουν η τέχνη και η φιλοσοφία και είναι πολύ ικανός.

 

Σκορπιός – Αιγόκερως
Χαρακτήρας δύσκολος, δυνατός και επίμονος. Δε λείπουν οι συγκρούσεις άλλοτε με τον εαυτό του και άλλοτε με τους άλλους. Δεν υπολογίζει τον κόπο και τις θυσίες που πρέπει να κάνει προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του.

 

Σκορπιός – Υδροχόος
Προοδευτικός, αλτρουιστής, αγωνιστής και παθιασμένος. Πολλές φορές έχει συγκρούσεις και με τον ίδιο του τον εαυτό. Διακρίνεται για τη χαρακτηριστική πνευματικότητά του και έχει αξιόλογες μεταφυσικές ικανότητες. Η παρουσία του είναι εντυπωσιακή.

 

Σκορπιός – Ιχθύες
Ευαίσθητος, με ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα. Η διαίσθησή του και οι μεταφυσικές ανησυχίες του τον επηρεάζουν πολύ. το ένστικτό του, πολλές φορές, τον οδηγεί σωστά. Αυτό που κυρίως έχει ανάγκη είναι να καλλιεργήσει την ψυχική του ηρεμία.