Σκορπιός και Χαρακτήρας

zwdia

Κοινοποίηση:

Aν στο ωροσκόπιο σας ο Ήλιος είναι στο ζώδιο του Σκορπιού τότε θα υπάρχουν τα εξής χαρακτηριστικά.
 Η φωτεινή πλευρά: Αν και συχνά δέχονται κακές αστρολογικές αναφορές, οι Σκορπιοί έχουν πολύ έντονη προσωπικότητα και βαθιά διορατικότητα. Έχουν επίσης συναισθήματα συμπόνιας για τους ταλαιπωρημένους ανθρώπους, παρόλο που μπορεί να μη φαίνονται. Επειδή είναι και οι ίδιοι βαθιά συναισθηματικοί, κατανοούν και αποδέχονται τα συναισθήματα και τον πόνο που άλλα ζώδια δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν.

Ο Σκορπιός δε φοβάται να μπει στο σκοτάδι, έτσι είναι ιδανικός θεραπευτής. Πολλοί γιατροί ανήκουν σε αυτό το ζώδιο και χρησιμοποιούν τη δυνατή τους κλίση εποικοδομητικά. Έχουν επίσης απίστευτο προσωπικό μαγνητισμό και μπορεί να γίνουν πολύ αφοσιωμένοι φίλοι και εραστές.

 
Η σκοτεινή πλευρά: Οι Σκορπιοί έχουν μια κρυμμένη πλευρά. Δε νιώθουν καμιά επιφύλαξη να χρησιμοποιήσουν την ικανότητα που έχουν να κατανοούν τους άλλους για να πετύχουν τους προσωπικούς τους στόχους. Συνήθως χρησιμοποιούν την ικανότητα αυτή για να κερδίσουν δύναμη.

 
Ο Σκορπιός γοητεύεται από τη δύναμη και από τον τρόπο που θα τη χρησιμοποιήσει ώστε να κυβερνήσει τους άλλους. Μερικές φορές αυτό μπορεί να επεκταθεί τόσο όσο να γίνει υπερβολική σκληρότητα. Γιατί ο Σκορπιός είναι ένα εκδικητικό, μελαγχολικό ζώδιο, που δεν ξεχνά τα μίση του. Έχει επίσης ένα εσωτερικό κουμπί αυτοκαταστροφής το οποίο πατά, εντελώς παρορμητικά από καιρό σε καιρό.

zodia-zvdia-22

 
Ο Σκορπιός έχει τη συνήθεια να προσεγγίζει τα σημεία που άλλα ζώδια δε θα ήθελαν να αγγίξουν. Το ατσάλινο βλέμμα του μπορεί να φτάσει στα κατάβαθα της ψυχής σας. Αλλά οι διεισδυτικές διαισθητικές δυνάμεις του συχνά είναι κρυμμένες κάτω από μια εξωτερική εμφάνιση που δεν αποκαλύπτει κανένα σημάδι όσων έχει ανακαλύψει.