Σκορπιός και Χωρισμός

zwdia

Κοινοποίηση:

Το έντιμο και Σταθερό ζώδιο του Σκορπιού εκτιμά τη σταθερότητα. Οι άνθρωποι αυτοί αντιστέκονται ακόμα και σε μικρούς χωρισμούς και χρησιμοποιούν το ένστικτό τους για να διαλέξουν έναν ισόβιο σύντροφο. Παρ’όλα αυτά, επειδή αυτό το βαθιά αφοσιωμένο ζώδιο του Νερού συγκυβερνάται από τον φλογερό Άρη και τον Πλούτωνα, τον πλανήτη του θανάτου και της αναγέννησης, οι σχέσεις του Σκορπιού δεν ακολουθούν πάντα μια ήρεμη και σταθερή πορεία.

 
Μερικοί Σκορπιοί ρέπουν κρυφά προς την ψυχολογική βία στην οποία έχουν κλίση. Απολαμβάνουν να πληγώνουν το σύντροφο με το μαχαίρι της ζήλιας, με διαδοχικούς χωρισμούς και ξανασμίξιμο, αν και δεν σκέφτονται να φύγουν από το σπίτι. Αν ο παρτενέρ τους ανήκει σε ένα ιδιαίτερα ελαστικό ζώδιο , η σχέση μπορεί να μην αντέξει τέτοια έντονα σκαμπανεβάσματα. Η σκοτεινότερη φύση του ζωδίου εκδηλώνεται όταν οι σχέσεις του Σκορπιού φτάνουν σ’ένα τέλος, επειδή οι Σκορπιοί ειδικά δε θέλουν να παραδέχονται ότι έχουν κάνει λάθος. Αν είναι εκείνοι που φεύγουν, τότε τίποτα δε θα τους εμποδίσει να το κάνουν ενώ θα ενδιαφερθούν ελάχιστα ή και καθόλου για τα αισθήματα του άλλου. Αν οι άλλοι τους αφήνουν, είναι πιθανό να δυσκολέψουν όσο πιο πολύ μπορούν το χωρισμό, συχνά χρησιμοποιώντας το νόμο. Θα ξεπληρώσουν στους συντρόφους τους, όλο το συναισθηματικό πόνο που ένιωσαν βαθιά αλλά που δεν άφησαν ποτέ να φανεί, τον πόνο που προκαλεί ο χωρισμός σ’αυτό το συναισθηματικό ζώδιο.

 
Το κεντρί του Σκορπιού  βρίσκεται μέσα σε κάθε άτομο αυτού του ζωδίου, όπως διαπιστώνει αργά ή γρήγορα κάποιος που σχεδιάζει να χωρίσει ένα Σκορπιό. Ο Σκορπιός δε συγχωρεί ποτέ και θα αναζητήσει την εκδίκηση για όλα τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια της σχέσης.

zodia-zvdia-22