Σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου Αίσιο τέλος

afroditi-ixtheis-zvdia-astrologia

Κοινοποίηση:

Σύνοδος Αφροδίτης Κρόνου Αίσιο τέλος στις αιχμάλωτες Αγάπες

Η Αφροδίτη δίπλα στον Ήλιο, τον ανάδρομο Ερμή αλλά και τον Κρόνο, δίνει αφορμές και ευκαιρίες, σε όλες αυτές τις σχέσεις αγάπης, για να λύσουν τους κάβους από το άσχημο παρελθόν και να δώσουν μόνιμες λύσεις.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Με την αστρολογική εύνοια που έχετε, δεν θα πρέπει να παραπονιέστε για μοναξιά. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα δείτε νέο κόσμο να σας πλησιάζει και να σας αποδέχεται για αυτό που είστε επιτέλους. Οι άλλοι…ρίσκαραν!
Ερωτική Τύχη: 4/5

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Με τον κυβερνήτη σας δίπλα στον Κρόνο, μόνο καλά θα έχετε μέσα στις σχέσεις σας, όλων των ειδών. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, θα έχουν ευκαιρίες για συναντήσεις και ευκαιρίες για σμίξιμο.
Ερωτική Τύχη: 5/5

Δίδυμοι: Όλα αυτά τα υπέροχα αστρολογικά, συντελούνται ακριβώς απέναντι σας, κάτι που σας δίνει την δυναμική σε όλα τα επίπεδα για να κατακτήσετε χρήμα, φήμη, ανεξαρτησία, αλλά και την καρδιά του προσώπου που σας ενδιαφέρει.
Ερωτική Τύχη: 4/5

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Καρκίνος: Μπορείτε και να μην κάνετε τίποτα τελικά. Οι σχέσεις χρειάζονται δύο για να λειτουργήσουν…και το δικό σας το μερίδιο το έχετε καταθέσει. Σε λίγες ημέρες, θα έχετε και τις αντιδράσεις- προτάσεις, από τον άνθρωπο σας.
Ερωτική Τύχη: 5/5

Λέων: Φυσικά και σαν πύρινο ζώδιο, και με όλα αυτά που συντελούνται στον Τοξότη, έχετε μεγάλο μερίδιο επιτυχίας. Όλες οι ερωτικές σχέσεις, που οι σύντροφοι, ξέρουν τι θέλουν, θα κάνουν ένα επόμενο βήμα ….ίσως και γύρω από δεσμεύσεις.
Ερωτική Τύχη: 4/5

Παρθένος: Τίποτα δεν έχετε αφήσει που να μην το έχετε πράξει, μόνο και μόνο για φέρετε τον άνθρωπο σας, πιο κοντά. Σε αυτό θα πρέπει και να βάλετε πλέον μια τελεία. Το μήνυμα σας, το έχετε περάσει και μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα δείτε και τις θετικές αντιδράσεις.
Ερωτική Τύχη: 5/5

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-00

Ζυγός: Κανείς από εσάς, δεν θα μείνει μόνος. Όλοι οι Ζυγοί θα έχουν καταπληκτικές εξελίξεις μέσα στην ερωτική τους ζωή, που θα τους οδηγήσουν σε κάτι περισσότερο, μια πιο ώριμη φάση. Τσακωμένα ζευγάρια, θα δώσουν τα χέρια της συμφιλίωσης.
Ερωτική Τύχη: 4/5

Σκορπιός: Ο Δίας, σας έχει επηρεάσει ήδη θετικά, σε όλα αυτά που κάνετε, αλλά και σε όλα επόμενα προγραμματίζετε, για την σχέση σας αλλά και τα επαγγελματικά σας. Τύχη έχουν και οι εργένηδες, μέσα από ένα κεραυνοβόλο καρμικό έρωτα.
Ερωτική Τύχη: 5/5

Τοξότης: Εσείς απλά καθίστε σε μια αναπαυτική πολυθρόνα, και αφήστε την τύχη και το σύμπαν να σας κάνουν πια την ζωή πιο εύκολη και όμορφη. Το ταίρι σας, θα συνεχίσει να σας κρατά το χέρι πιο σφικτά …αλλά και οι εργασίες σας, να σας αποδίδουν, γρήγορο χρήμα.
Ερωτική Τύχη: 5/5

taro-zodia-76

Αιγόκερως: Αυτά που θα ακούσετε από τον άνθρωπος σας, θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Αυτό θα δώσει ένταση και αγάπη, στις σχέσεις και στους γάμους, φυσικά και χρήμα – άνοδο. Ενεργοποιηθείτε άμεσα.
Ερωτική Τύχη: 4/5

Υδροχόος: Θα πρέπει να πάρετε μια απόφαση, για την ερωτική σας σχέση. Σίγουρα δεν είστε 100% ικανοποιημένοι από τις συμπεριφορές του ανθρώπου σας, αλλά μέσα από έναν καλύτερο διάλογο με προτάσεις, όλα μπορούν να διορθωθούν.
Ερωτική Τύχη: 3/5

Ιχθείς: Χαμογελάστε …το σύμπαν σας δίνει το χρυσό κλειδί των επιτυχιών. Αυτό θα το δείτε πρακτικά μέσα στον αισθηματικό σας δεσμό, και με αλλαγές που θα προτείνει ο άνθρωπος σας, αλλά και στα επαγγελματικά σας, που σας δίνουν θετικές αλλαγές.
Ερωτική Τύχη: 5/5

zodia-zvdia-75