Τα μυστικά ενός Καρκίνου

Ο Καρκίνος  είναι από τα πιο μυστικοπαθή ζώδια και οι δαγκάνες του κάβουρα φρουρούν οποιαδήποτε κρυμμένη γνώση. Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να τους εμπιστευτείτε τα μυστικά σας. Οι Καρκίνοι προστατεύουν τη προσωπική τους ζωή με κάθε θυσία. Δυστυχώς όμως μερικές φορές αρνούνται να μοιραστούν τις ανησυχίες τους με άλλο άτομο, με αποτέλεσμα, κάποια στιγμή να αρρωσταίνουν. Ωστόσο, ρέπουν προς την αυτολύπηση και όταν τους καταλάβει αυτή η διάθεση μπορεί να μοιραστούν μια θλιβερή ιστορία με κάποιο συμπονετικό φίλο ή ακόμα και με ξένο.

 

Οι Καρκίνοι είναι πολύ ρομαντικοί και πολλές φορές εμπιστεύονται εύκολα αυτούς που νομίζουν ότι αγαπούν, γεγονός που μπορεί να τους κάνει ευάλωτους. Μερικά από τα πιο αδίστακτα ζώδια δε θα διστάσουν να επωφεληθούν από αυτή τους την εσωτερική ευαισθησία, η οποία προξενεί μεγάλη έκπληξη σε όσους γνωρίζουν μόνο το πανούργο, σκληρό πρόσωπο που δείχνει στο κόσμο ο Καρκίνος. Μόλο που ο ευαίσθητος Καρκίνος πληγώνεται συχνά, δεν το δείχνει ποτέ. Το μόνο που αφήνει να φανεί είναι ένα «κατσούφιασμα» μπροστά σε κάποιο πολύ κοντινό του πρόσωπο.

 

Οι Καρκίνοι είναι πολύ συναισθηματικοί και τα μυστικά τους έχουν σχέση με τους πιο έντονούς τους φόβους και . Είναι επίσης ευάλωτοι στις πιο παράλογες φοβίες.

zodia-zvdia-22

Οι άνθρωποι που ανήκουν στον Καρκίνο, νιώθουν άνετα όταν έχουν μυστικά. Όπως ο κάβουρας, έτσι και αυτοί προσεγγίζουν τη ζωή έμμεσα. Από τη φύση τους μυστικοπαθείς, είναι σπάνια ευθείς και είναι δύσκολο να γνωρίσεις τους Καρκίνους γιατί το πιο βαθύ τους μυστικό είναι ο πραγματικός τους εαυτός.