Τα μυστικά ενός Σκορπιού

Κοινοποίηση:

Ο Σκορπιός με τον έντονο μαγνητισμό αποπνέει έναν αέρα μυστηρίου και σασπένς. Ακόμα και η πιο ασήμαντη πληροφορία μοιάζει να μετατρέπεται σε σκοτεινό μυστικό στα χέρια αυτού του καταχθόνιου ζωδίου. Ο Σκορπιός συνδέεται με όλα όσα είναι κρυμμένα και τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο χαίρονται τα μυστικά και τη δύναμη που μπορούν να κλείνουν. Έτσι τα κρατάνε κρυφά με κάθε τίμημα. Πολλοί Σκορπιοί κερδίζουν το ψωμί τους αποκαλύπτοντας ή κρατώντας τα μυστικά των άλλων ανθρώπων, δουλεύονται για παράδειγμα σαν ντετέκτιβ, γιατροί ή ψυχολόγοι. Οι πιο αντικοινωνικοί Σκορπιοί μπορεί να ανήκουν σε μια εγκληματική αδελφότητα, να εργάζονται μυστικά για δικούς τους σκοπούς ή να εμπλακούν σε ένα είδος μυστικής τρομοκρατικής δραστηριότητας.

 

 

Ο Σκορπιός αποκαλύπτει ελάχιστα πράγματα και είναι δάσκαλος στη συγκάλυψη, έτσι λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τα βαθιά συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τα ανεξιχνίαστα μάτια του. Η φύλαξη των μυστικών μπορεί να επηρεάσει ακόμα και το βαθμό αυτογνωσίας των Σκορπιών. Επομένως δεν είναι μόνο οι άλλοι που αποτυγχάνουν να διεισδύσουν στην αινιγματική τους προσωπικότητα και να ανακαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι. Καθώς έχουν συνήθως μια φλογερή φύση, η έλλειψη αυτογνωσίας μπορεί να είναι αυτοκαταστροφική και να τους κάνει να χάσουν επικίνδυνα τον έλεγχο των συναισθημάτων τους. Οι Σκορπιοί φυλάνε τα μυστικά τους ενσυνείδητα, γιατί φοβούνται τη δύναμη που μπορεί να αποκτήσουν οι άλλοι μαθαίνοντάς τα.

 

 

Ο Σκορπιός είναι το πιο αινιγματικό από τα ζώδια, κρύβει βαθιά συναισθήματα και είναι το ισχυρότερο σημείο του ζωδιακού. Αυτό είναι το ζώδιο που φρουρεί τα μυστήρια του σύμπαντος, τον κύκλο της ζωής, της γέννησης, του θανάτου και της αναγέννησης μαζί με τα μυστικά της δύναμης και του αυτοέλεγχου.

zodia-zvdia-22