Τα μυστικά ενός Τοξότη

ωροσκοπιο-2015

Μεταβλητό, διπλό, αλλά ειλικρινές ζώδιο, ο Τοξότης έχει συνήθως δυο ξεκάθαρες πλευρές αλλά αποκαλύπτει μόνο τη μία. Οι Τοξότες ενδιαφέρονται συχνά για βαθιά ζητήματα –θέματα όπως «Γιατί ζούμε;» ή «Ποιος είμαι;» και προσπαθούν να ανακαλύψουν, φιλοσοφικά, τα μυστικά του σύμπαντος.

 

 

Τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το τύπο του Τοξότη δεν ενδιαφέρονται συνήθως για πιο πεζά μυστικά –ευτυχώς, γιατί οι Τοξότες είναι πολλές φορές ανίκανοι να κρατήσουν μυστικά. Χωρίς να σκοπεύουν να τα αποκαλύψουν βλέπουν τα μυστικά να ξεγλιστρούν με τη συζήτηση. Οι Τοξότες εμπιστεύονται πολύ εύκολα τα μυστικά τους στους άλλους, και οι λιγότερο ευσυνείδητοι άνθρωποι τους εξαπατούν συχνά.

 

 

Υπάρχει όμως και άλλος ένας τύπος Τοξότη που είναι αρκετά ασυνείδητος και ψάχνει να ανακαλύψει μυστικά για να επωφεληθεί. Αυτός είναι ο απατεώνας, ο εκμεταλλευτής οραμάτων, ο άνθρωπος που συντρίβει ελπίδες, που παραμορφώνει την αλήθεια για να εξυπηρετηθεί ο ίδιος και που μοιράζεται το δικό του μυστικό όταν δεν έχει πραγματική αξία. Αν μοιραστείτε τα μυστικά σας με αυτό τον τύπο Τοξότη κινδυνεύετε. Μην πιστέψετε ποτέ τι σας λέει. Ωστόσο οι ιδιότητες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν επαγγελματικά, χωρίς κακή πρόθεση, στο μάρκετινγκ ή στη διαφήμιση.

zodia-zvdia-22

 

 

Πολλοί Τοξότες περηφανεύονται για την τιμιότητα και την ακεραιότητά τους ενώ άλλοι επιδεικνύουν αυτές τις ιδιότητες ψεύτικα. Το μυστικό του «Έντιμου Τζον» στον ιππόδρομο μπορεί να αποκαλυφθεί και να αποδειχθεί ότι αυτό το άτομο ανήκει στον άλλο τύπο Τοξότη –τον ασυνείδητο που προδίδει την εμπιστοσύνη σας και το σκάει με τα χρήματά σας.